Toiminnallinen harjoittelu

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Joogamatto, stepperi ja kävelysauvat - Osta laadukkaita kuntolaitteita verkosta

Täydellistä kuntoa varten monipuolisten harjoittelumuotojen ja laitteiden valikoima on nykyään suurempi kuin koskaan. Olipa kyseessä klassinen kuntotreeni käsipainoilla, jooga, sauvakävely tai hikinen CrossFit. Mahdollisuudet matkalla unelmahahmoon ovat lähes rajattomat. Meiltä löydät myös oikeat kuntolaitteet suosikkiurheilullesi.

Sisäharjoittelu on erittäin trendikästä

Jokainen, joka haluaa harjoitella joustavasti ja pitää vapautta erittäin tärkeänä poissa kuntostudioista, voi muuttaa olohuoneestaan ​​kuntoklubin hetkessä monipuolisten kuntoiluvälineidemme ansiosta. Hyvä lattiasuojamatto on osa ehdotonta perusvarustusta. Lattiasuojamatto toimii joko harjoitusvälineiden, kuten stepperin, alustana tai itse harjoitusalustana. Suuri etu: lattiasuojamatot eivät vain suojaa herkkiä lattioita, vaan myös vaimentavat käsipainoilla harjoittelusta aiheutuvaa melua ja tärinää.

Hyvin varusteltu Crossfit- ja joogatunteja varten

Haluatko todella antaa hien virrata ja rikkoa henkilökohtaisia ​​rajojasi jokaisen harjoituksen yhteydessä? Sitten Crossfit on urheilulajisi. Tectaken laadukkailla crossfit-varusteilla voit vaihtaa seuraavaan vaihteeseen painotetulla liivillä ja monitoimisella kahvakuulalla. Toisaalta, jos haluat ottaa sen hieman helpommin, vaihda painoliivi ja kahvakuula laadukkaaseen joogamattoon ja löydä sisäinen tasapainosi erilaisilla asanailla.

Rentoutumista keholle ja sielulle

Kovan harjoittelun jälkeen lihaksesi ansaitsevat levon. Fasciaharjoittelu faskirullalla on ihanteellinen. Faskiarullaa käytetään edistämään paikallista verenkiertoa ja löysäämään juuttunutta fasciaa tehden siitä täydellisen regeneraatioon. Vaihtoehtoisesti voit pukea jalkaan kävelysauvat ja nauttia rentouttavista kierroksista ulkoilmassa.