Kehonrakennus

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material
 1. 540,99 €
  UVP 599,00 €
  (0)
 2. 99,99 €
  UVP 259,00 €
  (0)
 3. 110,99 €
  UVP 279,00 €
  (0)
 4. 105,99 €
  UVP 139,00 €
  (0)
 5. 83,99 €
  UVP 99,00 €
  (0)
 6. 95,99 €
  UVP 129,00 €
  (0)

Osta korkealaatuisia kehonrakennusvarusteita verkosta

Leveä rintakehä, täydellisesti pyöristetyt olkapäät ja selkeästi määritelty sixpack - lihaksikas runko on edelleen monien amatööriurheilijoiden tavoite. Ei ihme, sillä pullistuneet lihakset tarkoittavat voimaa ja elinvoimaa. Riippumatta siitä, oletko vapaa-ajan urheilija vai kunnianhimoinen kehonrakentaja, tectakessa on kaikki mitä tarvitset lihasten rakentamiseen.

Laadukkaat laitteet ovat ratkaisevan tärkeitä onnistuneelle kotikuntosalille. Mikään ei toimi ilman vakaata painopenkkiä tai monikuntosalia, sillä painopenkki ja monikuntosali ovat lukuisten harjoitusten perusta. Monikuntosalit ovat todellisia monilahjakkuuksia ja tarjoavat maksimaalista toimivuutta minimaalisella tilantarpeella integroitujen laitteiden, kuten Scott-penkin, monikulmapainopenkin, selkäharjoituslaitteen (lat pulldown), vatsaharjoittelijan, kuten istuma-istuimen, ansiosta. penkki ja jalkatreeni.

Monikuntosaleihin, joissa on tehoteline, on myös kiinteä tankoteline ja painolevyteline. Jopa monimutkaiset perusharjoitukset, kuten maastavedot ja raskaat kyykkyt, eivät ole ongelma kotikuntosalilla. Vaihtoehtoisesti Scott-penkki, tangoteline, jalkatreeni ja paljon muuta on saatavana myös erikseen.

Mutta mitä hyötyä on hyvästä laitteesta ilman laadukkaita käsipainoja? Tectakessa kehonrakentajat ja voimaurheilijat voivat hyödyntää koko valikoimaa ja hyötyä laajasta käsipaino- ja painotankovalikoimasta tangoista SZ-tankoihin. Monikulmapainopenkillä mahdollisten harjoitusten valikoimaa laajennetaan erityisillä painotangoilla, kuten SZ-tanko.

Yhdessä vatsaharjoittelijan, kuten istumapenkin, tukevan painolevytelineen ja selkäharjoitteella varustetun monikuntosalin, kanssa voit luoda todellisen kuntostudion pienimmillekin tiloille. Erinomaisen hinta-laatusuhteen ansiosta kotikuntosalin perustaminen tectaken laitteilla ei ole pelkästään kätevämpää pitkällä aikavälillä, vaan myös edullisempaa kuin kuntoklubin jäsenyys.