Teltat

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Teltta: Kannettavat kodit luonnossa

Camping on suosittu, perheystävällinen lomamuoto, joka keskittyy luonnon kokemiseen omakohtaisesti. Ei vain lapset, jotka nauttivat ulkona nukkumisesta, tähtien katselemisesta ja tulikärpästen laskemisesta. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman laadukkaita perhetelttoja, heittotelttoja ja pop-up telttoja – autamme mielellämme ostoksessasi.

Kuinka löytää oikea leirintäteltta

Tärkeä näkökohta telttaa ostettaessa on tila: kuinka monta ihmistä se nukkuu? Pitäisikö matkatavarat säilyttää teltassa? Teltan paino on myös ratkaiseva: jos olet lähdössä vaellusretkelle jalan tai pyörällä, tarvitset erityisen kevyen mallin. Teltan paino riippuu materiaalista: nailon on kevyempää kuin polyesteri, alumiinitangot painavat vähemmän kuin lasikuitupylväät. Tietenkin jokaisen retkeilyteltan on oltava säänkestävä, mutta jos matkustat kylmillä, sateisilla alueilla, tarvitset paljon kestävämmän teltan kuin Välimeren lomailijat. Vesipatsas on ratkaiseva vedenpitävyyden kannalta: Tämä numero ilmaisee vedenpaineen, jonka teltta kestää ennen kuin ensimmäiset pisarat tunkeutuvat sisään.

Teltan pystytys uusille leirintäalueille

Sijoita telttasi aina mahdollisimman tasaiselle ja kuivalle alustalle. Sisäänkäynnin tulee olla tuulelta poispäin päin. Teltta on kiinnitetty tapeilla, myrskyköydet pitävät retkeilyteltan maassa myös kovassa tuulessa. Kankaan sisään kierretään ohuita tankoja pitämään pressu kireänä. Kuulostaako monimutkaiselta? Suosittelemme sitten käytännöllistä pop-up-telttaa, joka käytännöllisesti katsoen pystyttää itsensä. Älä unohda: eristävä matto ja makuupussi takaavat hyvät yöunet myös kylmissä lämpötiloissa.