Retkisängyt

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Leirin sängyt: joustavat alumiiniset perhopainot

Laadukkaat telttavuoteet ovat käytännöllisiä makuupaikkoja, jotka pystytetään tarvittaessa nopeasti ja helposti – olipa kyseessä sitten retkeily, kalastaminen tai kotona, jos yllätysvierailija ilmoittaa yön yli. Alumiinista valmistetut retkeilyvuoteet ovat erityisen suosittuja. Ne ovat kevyitä kuin höyhenet ja siksi niitä on helppo kuljettaa. Lisäksi alumiinista valmistetut retkeilytuolit tarjoavat muita etuja: Ne ovat korroosionkestäviä, kevyitä ja lämpöä hylkiviä, luonnollisesti täysin terveydelle vaarattomia ja vaikuttavat pitkällä käyttöiällä.

Sängyn asentaminen

Kääntä ensin telttavuoteen jalat sivuille. Sitten jalat pystytetään ja telttasänky asetetaan kiinteälle, tasaiselle alustalle. Levitä nyt jalkojasi avataksesi makuupinnan kokonaan. Päätanko työnnetään sitten mukana toimitetun kielekkeen läpi ja kiinnitetään runkoon. Nyt sinun on kiinnitettävä toinen päätanko telttavuoteen jalkaosaan - tämä voi vaatia toisen henkilön tukea. Lopuksi makuupinnan kangas kiinnitetään runkoon tarrakiinnitteillä.

Sängyt vieraille

Sohva on jo varattu, ilmapatja ei ole täytetty ja makuualusta on aivan liian epämukava: On monia syitä tarjota yöpyville vieraille telttasänky nukkumapaikaksi. Riittävän pituutensa ansiosta telttasänky on mukava nukkumapaikka myös pitkille ihmisille. Vinkkimme: aseta pehmeä matto makuulle ja muuta telttasänkysi ylelliseksi vierassängyksi. Kun vierailijasi ovat lähteneet, voit taittaa leirintävuoteen muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa ja pakata sen kuljetuslaukkuun. Sen jälkeen se katoaa laatikkoon tai kaappiin tilan säästämiseksi - seuraavaan käyttöön asti.