Hierontapöydät

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Hierontapöytä tuo rentoutumista elämääsi

Haluatko nauttia hellävaraisen hieronnan rauhoittavasta tunteesta omassa neljässä seinässäsi? Vai haluatko auttaa muita ihmisiä pääsemään eroon lihasjännityksistä ja selkäkivuista pitkän toimistopäivän jälkeen hieronnalla? Sitten tarvitset ammattimaisen hierontapöydän! Kerromme, mitä sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi.

Liikkuvat hierontapöydät ovat joustavia ja vakaita

Liikkuva hoitopöytä voidaan koota ja purkaa hyvin lyhyessä ajassa ja vain muutamalla liikkeellä. Se voidaan taittaa kokoon tilan säästämiseksi ja on heti käyttövalmis, kun haluat tulla hierotuksi tai hoitaa potilasta. Kiinnitä huomiota painoon: liikuteltavien hierontapöytien tulee painaa enintään 25 kiloa, niin voit helposti viedä ne seuraavalle tapaamiseen. Sopiva kantolaukku, joka usein sisältyy toimitukseen, auttaa sinua tässä. Tietysti joustavuus ei saa tapahtua vakauden kustannuksella. Laadukkaissa hierontapenkeissä on tukeva runko, liukumattomat jalat kumikorkilla ja jatkuva sarana keskellä. Ristituet ja diagonaaliset olkaimet lisäävät vakautta ja estävät ärsyttäviä vinkumista jopa suuremmassa rasituksessa. Harjoituspöydän maksimikuormitus tulee suunnitella 250 kiloon asti, jolloin se on erityisen tukeva ja kestävä.

Mukavuus hierojalle ja hierojalle

Valitse hoitopöytä riittävän pitkä ja leveä. Hieronnan vastaanottajana sinulla on tarpeeksi tilaa makuulle mukavasti ja kädet vartalosi viereen. Hierojana sinun tulee muistaa, että jotkin kahvat vaativat jonkin verran liikkumisvapautta ja pidät sen mukaisesti terapiahuoneesi mitat mielessä. Laadukkaat hierontapöydät ovat korkeussäädettävissä, jotta terapeutti voi mukauttaa ne pituuteensa. Pää- ja jalkaosia tulisi myös olla mahdollista säätää erikseen. Lisävarusteet, kuten käsivarsihihnat tai päänrengastyyny, tekevät hieronnasta entistä miellyttävämpää. Vastaavat osat tulee voida kiinnittää ja säätää yksilöllisesti hierontapöytääsi. Rengastyyny tarjoaa useita etuja verrattuna yksinkertaiseen reikään hierontapöydän päässä: se paljastaa potilaan koko kasvot ja mahdollistaa rento hengityksen hieronnan aikana. Tyynyn kaltevuuden tulee olla portaattomasti säädettävissä, jotta potilas ei koe niskakipuja hieronnan aikana.

Hygieenisten hierontapöytien verhoilu ja päälliset

Riittävän paksu, pehmeä pehmuste on erityisen tärkeä pidempiä hoitoja varten. Asiantuntijat suosittelevat vähintään neljän senttimetrin vaahdon paksuutta, jotta potilas makaa mukavasti hieronnan aikana. Erityisesti hoitopöydän reunojen ja saumojen tulee olla korkealaatuisia. Hygienialla on kuitenkin myös suuri merkitys hierottavan hyvinvoinnille. Täydellisen puhtauden takaamiseksi hierontapöytäsi päällisen tulee olla ihoystävällinen ja pestävä. Polyuretaanista valmistettuja aluspäällysteitä, jotka tunnetaan myös nimellä PU-pinnoitteet, suositellaan. Tämä on korkealaatuista synteettistä nahkaa, joka ei sisällä pehmittimiä ja haitallisia höyryjä. Samalla öljyä ja vettä hylkivä pinta varmistaa hoitohuoneen hygienian. Mutta aito nahka sopii myös hoitopöytien päällysmateriaaliksi: sileän, hienohuokoisen koostumuksensa ansiosta se tuntuu pehmeältä ja lämpimältä iholla. Hierottavan vartalo liukuu erityisen hellästi, mikä tekee hoidosta erittäin miellyttävän sekä terapeutille että potilaalle.

Hierontapöytien hoito ja huolto

Puhdista hierontapöytä huolellisesti lämpimällä vedellä hoidon jälkeen. Erikoisliikkeistä on saatavilla desinfiointiin tarkoitettuja erikoissuihkeita, jotka on räätälöity hierontapöytäsi päällyskankaaseen. Tärkeää: Anna hoitopöydän kuivua hyvin, ennen kuin taitat sen kasaan ja säilytät sen kuljetuspussissa - muuten voit saada rumia tahroja ylämateriaaliin. Tarkista hierontapöytäsi korkeudensäädön, jalkalevyjen ja niveltukien mutterit ja pultit noin kuuden kuukauden välein varmistaaksesi optimaalisen vakauden. Varsinkin toistuvassa käytössä saattaa olla tarpeen kiristää ne ruuvimeisselillä. Jos hoitopöydän yksittäiset osat rikkoutuvat, voit yleensä ostaa ne ja vaihtaa ne itse.

Suosituimmat hierontatekniikat

Hierontapenkkisi sopii useisiin eri hierontatekniikoihin. Haluamme kertoa sinulle lyhyesti suosituimmista. Suosituin on ruotsalainen hieronta. Tämä on klassinen osa- tai kokovartalohieronta, jossa jännitystä lievitetään silittämällä ja vaivaamalla. Tuoksuvat öljyt vahvistavat hyvinvointia. Thai-hieronta, joka tunnetaan myös thaimaalaisella nimellä Nuat Phaen Boran, koostuu kehon passiivisesta venyttelystä ja venyttelystä. Tarjolla on myös akupainantaa vastaava painepistehieronta ja nivelten hellävarainen mobilisointi. Terapeutti työskentelee kädellä, kyynärpäällä ja jaloilla. Japanilaisessa shiatsu-hieronnassakin hieroja luottaa enemmän omaan painoonsa kuin lihasvoimaansa. Ennen kaikkea hoidetaan energiakanavia, jotka perinteisen kiinalaisen lääketieteen opetusten mukaan jakavat elämänenergiaa kehossa. Lomi Lomi Nuin tekniikka tulee Havaijilta. Tämän erikoishieronnan ei pitäisi vain rentoutua, vaan myös vapauttaa fyysisiä ja henkisiä tukoksia. Terapeutti käyttää koko kyynärvarttaan, mukaan lukien kyynärpää. On myös monia muita hierontatekniikoita, joissa käytetään työkaluja, kuten lämmitettyjä kiviä, tuoksuvia yrttileimoja tai hellävaraisia ​​vartalokuorintoja.

Hierontapöytä avain parempaan hyvinvointiin

Olipa sitten omassa vastaanotossasi, paikan päällä potilaiden kanssa tai olohuoneessa kotona: hierontapöydän avulla voit välittää tai vastaanottaa rentouttavia kosketuksia. Nauti tästä vuosisatoja vanhasta nyppimisen, venytyksen ja vaivaamisen terapiasta ja jätä arjen stressi taaksesi.