Hieronta

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Hieronta: rauhoittava rentoutuminen ja hellävarainen paraneminen

Hieronta on yksi vanhimmista ihmiskunnan tuntemista parantamismenetelmistä: Kohdennettu vaivaaminen, silittäminen ja koputtaminen löysäävät lihaksia ja lievittävät kipua. Valittavana on nyt lukemattomia hierontatyyppejä, kuten klassinen ruotsalainen hieronta, thai-hieronta, shiatsu-hieronta ja ayurveda-hieronta. Aromaattiset öljyt, kuorinta ja lempeä musiikillinen säestys tekevät hieronnasta entistä miellyttävämmän ja auttavat rentouttamaan kehon lisäksi myös mielen.

Mitä tarvitset hierontastudioosi

Haluaisitko perustaa pienen hierontanurkkauksen omaan neljään seinään, jotta voit nauttia hieronnasta useammin? Vai työskenteletkö fysioterapeuttina ja tarvitset oikeat välineet studioosi? Verkkokaupastamme löydät kaiken mitä tarvitset rauhoittavan hieronnan antamiseen tai vastaanottamiseen. Jokaisen hierontastudion sydän on tietysti hierontapöytä: Se on vakaa, pehmeästi pehmustettu ja helppo puhdistaa öljyn ja vedenpitävän kannen ansiosta. Lisäksi tarjoamme sinulle oikeat lisävarusteet, kuten jakkarat, säilytyspyörät ja niskatuet kiinnitettäväksi. Vinkkimme: Jos haluat käydä potilaiden luona kotona, valitse joustava hierontapöytä, joka voidaan koota ja purkaa muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa. Se kuljetetaan mukana toimitetussa käytännöllisessä pussissa.

Hierontatyynyt ja hierontapatjat kutsuvat sinut rentoutumaan

Kumppanisi ei halua suostutella hierontaan, ja terapeuttisi on varattu viikoiksi? Ei hätää, voit nauttia hellävaraisen hieronnan eduista ilman toisen henkilön apua: infrapunamagneettihierontatyyny ja hierontapatja luovuttavat syvää lämpöä, joka stimuloi verenkiertoa ja rentouttaa lihaksia integroiduilla hierontamoottoreilla, joita voidaan ohjata yksilöllisesti kaapelikaukosäädin.