Valokuvaustarvikkeet

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Valokuvastudiotarvikkeet harrastusvalokuvaajille ja ammattilaisille

Pidätkö valokuvaamisesta? Pidätkö valokuvausvälineistäsi kuin silmästäsi? Pyytävätkö ystäväsi säännöllisesti sinua ottamaan kuvia heistä? Sitten on aika alkaa miettimään omaa valokuvastudioasi. Koska oikeilla lisävarusteilla saat vielä enemmän irti kuvistasi – ja kuka tietää: Ehkä sinulla on jopa sitä, mitä tarvitaan ammattilaiseksi?

Oikean valokuvastudion taustan valinta

Kun olet löytänyt valokuvastudioosi sopivan huoneen, sinun tulee asentaa siihen sopiva taustajärjestelmä. Tämä on suuri valokuvakangas, joka asennetaan seinälle tai kattoon. Jos haluat myös kuvata neutraalia taustaa vasten, sinun kannattaa harkita sinisen tai vihreän näytön ostamista. Sitten voit käyttää uutta, keinotekoista taustaa jälkituotannossa käyttämällä chromakey-prosessia.

Täydellisesti valaistu ammattimaisen studiovalaistuksen ansiosta

Jotta voit lavastella aiheita, tarvitset valokuvastudioosi oikeat studiovalaisimet. Ammattilaiset käyttävät yleensä valonmuotoilijoita, joissa on keinovalolähde, kuten salamapää. Koska salamaputki jakaa valon hallitsemattomasti huoneeseen, käytetään valon muotoilijoita ohjaamaan valoa valaistulle alueelle. Tämä vaikuttaa valon ankaruuteen ja varjon putoamiseen samanaikaisesti. Vakioheijastimen lisäksi softbox on yksi suosituimmista studiovalaisimista. Se on pehmeä kuori, joka on venytetty sauvoista tehdyn kehyksen päälle. Se on helppo koota ja purkaa ja se on helppo kuljettaa. Softbox tarjoaa pehmeää valoa suuren pintansa ansiosta. Valon kovuutta voidaan kuitenkin säätää yksilöllisesti irrottamalla diffuusori.