Vapaa-aika ja hyvinvointi

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Kaikki vapaa-aikaan ja hyvinvointiin

Jokapäiväinen työ pitää meidät tiukasti otteessamme. Tutkimuksen mukaan kuusi kymmenestä saksalaisesta kärsii stressistä, monet pysyvästi. Sitäkin tärkeämpää on luoda rentoutumisen saaria ja todella sammua vapaa-ajalla. Siksi tarjoamme sinulle laajan valikoiman harrastuksiin, urheiluun ja hyvinvointiin liittyviä artikkeleita verkkokaupassamme.

Hieronta rentouttaa kehoa ja sielua

Jokainen, joka istuu paljon pöydän ääressä, tietää tämän ongelman: lihakset kovettuvat, niska ja selkä sattuvat. Rauhoittava hieronta voi auttaa tässä. Hellävarainen vaivaaminen ja nyppiminen löysää lihaksia ja antaa sielulle uutta voimaa. Kodin pieneen hyvinvointikeidaasi tarjoamme sinulle laadukkaat hierontapöydät ja sopivat tarvikkeet kuten asemointirullat, jakkarat ja niskatuet. Meiltä löytyy myös ihanan rentouttavat hierontapatjat ja infrapunamagneettihierontatyynyt.

Harjoitus lievittää stressiä

Liikunnan puute on yksi suurimmista terveysriskeistä nyky-yhteiskunnassamme. 15 minuuttia liikuntaa päivässä riittää hillitsemään terveysongelmia, kuten sydän- ja verisuonitauteja ja minimoimaan stressiä. Kätevintä on tietysti treenata kotona: Harmittava salimatka ja pitkät sopimussitoumukset eivät ole enää tarpeen ja voit keskittyä täysin itseesi urheilun aikana. Henkilökohtaisen kuntosalisi varustamiseksi tarjoamme sinulle korkealaatuisia laitteita, kuten crosstrainereita, painopenkkejä, dip-asemia, koti- ja vatsaharjoittajia. Treenaatko mieluummin ulkona? Verkkokaupastamme löydät myös täydelliset golfmailasetit, kävelysauvat ja trampoliinit puutarhaan.

Lähes maaseudulle

Leirintälomista on tullut vuosien mittaan yhä suositumpia. Ajan viettäminen luonnossa, poissa sähköpostien ja puheluiden lähetyksestä, on monelle miellyttävää vaihtelua stressaavaan arjen työhön. Kaikille leiriläisille: Verkkokaupastamme löydät kaiken mitä tarvitset maaseutumatkallesi, esimerkiksi teltat, retkeilytuolit, retkeilypöydät ja paviljongit.