Tietosuojakäytäntö

Se on erittäin tärkeää, että voit säilyttää yksityisyytesi. Kaikissa tietojenkäsittelyprosesseissamme (kuten kerääminen, käsittely ja luovuttaminen) toimimme Euroopan ja Suomalainen tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Tämä tietosuojakäytäntö antaa sinulle yleiskatsauksen siitä, mitä tietojasi pyydetään verkkosivustoillamme, millä tavalla näitä tietoja käytetään ja luovutetaan, miten voit saada tietoa meille antamistasi tiedoista ja mitä turvatoimia käytämme suojataksesi tietosi.

Olemme henkilötietojesi rekisterinpitäjä

Olemme henkilötietojen rekisterinpitäjä, jotka saamme sinulta.

Olemme:

TecTake Sweden AB
Adelgatan 21
Malmö 211 22
Ruotsi

Telephone:

Lain vaatimusten mukaisesti olemme valinneet tietosuojavastaavan. Voit ottaa yhteyttä tähän osoitteeseen datenschutz@tectake.de.

[palaa ylös]

Oikeusperusteemme kerätä henkilötietosi

Henkilötieto on kaikki tieto, joka voidaan jäljittää tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön (“rekisteröity” tai “käyttäjä”), kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, syntymäaikasi, pankkitietosi ja IP-osoitteesi.

Henkilötietoja kerätään ja käytetään yleensä rekisteröidyn suostumuksella. Mutta jos etukäteissuostumusta ei ole mahdollista käytännön syistä, kyseisten tietojen käsittely on sallittu Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojalainsäädännön nojalla.

TecTake:n henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta on siten yksi tai useampi seuraavista laillisista perusteista:

Suostumus: kun olet antanut nimenomaisen ja vapaasti annetun suostumuksesi tiettyyn käsittelytoimenpiteeseemme.

Sopimuksen täyttäminen sinun kanssasi: useimmissa tapauksissa ostat tavaroita ja palveluita meiltä, ja tietojesi käsittely tietyissä tilanteissa on tarpeen tämän sopimuksen täyttämiseksi sinun kanssasi tai toimenpiteiden toteuttamiseksi pyynnöstäsi ennen tällaisen sopimuksen tekemistä.

Oikeutetut edut: liiketoimintamme edut liittyen liiketoimintamme harjoittamiseen ja hallintaan, jotta voimme tarjota sinulle parasta palvelua ja parhaan ja turvallisimman kokemuksen. Huolehdimme, että käyttäessämme oikeutettuja etujamme, otamme huomioon ja tasapainotamme mahdollisen vaikutuksen sinuun ja oikeuksiisi ennen tietojesi käsittelyä. Emme käytä tietojasi toimintoihin, joissa etumme ohittavat vaikutuksen sinuun, ellei meillä ole suostumustasi tai ellei meitä muutoin vaadita tai sallita lain mukaan. (Voit ottaa yhteyttä osoitteeseen datenschutz@tectake.de ,jos haluat tutkia, miten arvioimme etujamme ja niiden mahdollista vaikutusta sinuun tietyissä toiminnoissa).

Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen: kun meidän on käsiteltävä tietojasi, koska se on välttämätöntä EU:lle ja Suomelle asetetun lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.

Tässä Tietosuojakäytännössä viittaamme siihen, mitkä näistä laillisista perusteista tai kaikista näistä laillisista perusteista käytetään tietojesi käsittelyyn, kun erityinen käsittelytoimenpide kuvataan.

Mitä tietoja sinusta kerätään ja säilytetään?

Käyttötiedot

Seuraavat tiedot kirjataan verkkosivustomme käytön yhteydessä. Tämä on vain sisäisiä, järjestelmään liittyviä ja tilastollisia tarkoituksia varten, eli käyttötietoja:

1. Tietoja selaimen tyypistä ja versiosta
2. Käytetty resoluutio verkkosivuston näyttämiseen
3. Käyttäjän käyttöjärjestelmä ja muita tietoja lopullisesta laitteesta
4. Käyttäjän IP-osoite
5. Käytön kesto
6. Sivustot, joilta käyttäjän järjestelmä siirtyi verkkosivustollemme
7. Sivut, joita käyttäjä tarkasteli verkkosivustollamme

Nämä tiedot tallennetaan myös järjestelmämme lokitiedostoihin. Nämä tiedot eivät tallennu yhdessä käyttäjän muiden henkilötietojen kanssa.

Tietojen tilapäisen tallentamisen ja lokitiedostojen oikeusperusta on oikeutetut edumme, ja se voi olla myös tarpeen sopimuksen kanssasi toteuttamiseksi. Järjestelmän tilapäinen IP-osoitteen tallentaminen on tarpeen verkkosivuston tarjoamiseksi käyttäjän tietokoneelle. Tätä varten käyttäjän IP-osoite on tallennettava istunnon keston ajaksi.

Lokitiedostot tallennetaan varmistaaksemme verkkosivuston toimivuuden. Tiedot mahdollistavat myös verkkosivuston optimoinnin ja IT-järjestelmämme turvallisuuden varmistamisen. Tätä tietoa ei arvioida markkinointitarkoituksessa tässä yhteydessä.

Käyttötiedot poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita niiden keräämisen tarkoitukseen. Jos tietoja kerätään verkkosivuston tarjoamiseksi, tämä pätee kyseisen istunnon päättymisen jälkeen. Kun tietoja tallennetaan lokitiedostoihin, ne poistetaan viimeistään seitsemän päivän kuluttua. Pidempiä tallennusaikoja on mahdollista. Tässä tapauksessa käyttäjien IP-osoitteet poistetaan tai naamioitu niin, ettei vierailija-asiakasta voida enää tunnistaa.

Verkkosivuston tarjoamiseen liittyvän tiedon kerääminen ja tietojen tallentaminen lokitiedostoihin on tarpeen verkkosivuston toiminnalle. Tästä syystä käyttäjällä ei ole oikeutta vastustaa sitä.

Rekisteröinti

Voit rekisteröityä verkkosivustollamme antamalla henkilötietoja. Nämä tiedot syötetään lomakkeeseen ennen niiden siirtämistä ja tallentamista meillä.

Seuraavat tiedot käsitellään rekisteröintiprosessin yhteydessä:

- Nimi
- Yrityksen nimi
- Sähköpostiosoite
- Osoite
- Puhelinnumero

Rekisteröitymisen päivä ja aika tallennetaan myös.

Valitsemalla valintaruudun rekisteröintilomakkeessa vahvistaaksesi, että olet lukenut tietosuojakäytäntömme ja suorittamalla rekisteröintiprosessin napsauttamalla lomakkeen lopussa olevaa 'lähetä' -painiketta, annat luvan tietojesi käyttöön seuraaviin tarkoituksiin:

- Tilausten käsittely
- Uutiskirjeiden lähettäminen
- Verkkosivuston hallinta

Jos käyttäjä on antanut luvan, tietojen käsittelyn oikeusperusta on suostumus.

Jos rekisteröinti palvelee sopimuksen täyttämistä käyttäjän kanssa tai ennakkosopimuksellisten toimenpiteiden suorittamista, on lisäksi oikeusperusta tietojen käsittelylle sopimuksen täyttämisen perusteella sinun kanssasi.

Tietoja poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita niiden keräämisen tarkoitukseen. Tämä koskee rekisteröintiprosessin aikana kerättyjä tietoja, jos olet vastustanut tietojesi käyttöä. Jos sinulla on kysyttävää tästä asiasta, ota uudelleen yhteyttä osoitteeseen datenschutz@tectake.de.

Rekisteröintiprosessin aikana kerättyjen tietojen poistaminen voi olla tarpeen sopimuksen täyttämiseksi tai ennakkosopimuksellisten toimenpiteiden suorittamiseksi, vaikka tietoja ei enää tarvittaisi sopimuksen suorittamiseen. Kun sopimus on suoritettu, saattaa olla tarpeen tallentaa henkilötietosi sopimus- tai lainmukaisten velvollisuuksiemme täyttämiseksi.

Jos tietoja tarvitaan sopimuksen täyttämiseksi tai ennakkosopimuksellisten toimenpiteiden suorittamiseksi, tietojen ennenaikainen poistaminen on mahdollista vain, jos sopimukselliset tai lainmukaiset velvoitteet eivät estä poistoa.

Yhteystietolomakkeen tiedot

Tarjoamme verkkosivustollamme yhteydenottolomakkeen, jonka avulla voit ottaa yhteyttä meihin helposti pyynnön kautta. Keräämme ainoastaan nimesi ja sähköpostiosoitteesi yhteydenottolomakkeen kautta. Puhelinnumeron antaminen on valinnainen.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä tarjottua sähköpostiosoitetta. Tässä tapauksessa sähköpostilla lähetetyt henkilötiedot tallennetaan.

Käytämme tietojasi ainoastaan pyyntösi käsittelyyn ja voimme ottaa sinuun yhteyttä tätä tarkoitusta varten käyttämällä antamiasi yhteystietoja. Näitä tietoja ei käytetä mainostamistarkoituksiin tai luovuteta kolmansille osapuolille.

Tietojen käsittelyä yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostin siirron kautta koskeva oikeusperusta on oikeutetut etumme. Jos yhteydenotto liittyy sopimuksen täyttämiseen, lisäoikeusperusta tietojen käsittelylle on sopimuksen täyttämiseksi tai pyydettyjen ennakkosopimuksellisten toimenpiteiden suorittamiseksi.

Henkilötietojen käsittely lomakkeen kautta palvelee viestinnän käsittelyn tarkoitusta. Jos otamme sinuun yhteyttä sähköpostilla, oikeutettu etumme oikeuttaa tietojen käsittelymme.

Tämä data poistetaan heti, kun sitä ei enää tarvita sen keräämisen tarkoitukseen. Tämä koskee yhteydenottolomakkeen ja sähköpostiviestinnän henkilötietoja, kun keskustelu käyttäjän kanssa on ohi. Keskustelu on ohi, kun olosuhteet osoittavat, että asia on ratkaistu.

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta, voit vastustaa henkilötietojesi tallentamista milloin tahansa. Keskustelu ei kuitenkaan voi jatkua tässä tapauksessa. Jos haluat vastustaa tietojesi käyttöä, ota yhteyttä osoitteeseen datenschutz@tectake.de. Tässä tapauksessa kaikki viestinnän yhteydessä tallennetut henkilötiedot poistetaan.

Maksutiedot

Käsittelemme henkilötietojasi käsitelläksemme sinun suorittamiasi maksuja. Meillä on oikeus tehdä tämä, koska se on tarpeen sopimuksen täyttämiseksi kanssasi.

Lisätietoja maksujärjestelmistä, joita käytämme, on LIITE 1 - MAKSUTIEDOT-osassa.

[palaa ylös]

Henkilötiedot jaettu kolmansille osapuolille

Sinulta saadut henkilötiedot käytetään vastaamaan kysymyksiisi, käsittelemään tilauksesi TecTake-verkkokaupassa ja teknisiin verkkosivujen hallinnointitarkoituksiin. Käytämme tietojasi ainoastaan luottotarkistukseen, mikäli tilauksesi maksetaan vastaanottamisen jälkeen.

Tietojasi jaetaan, myydään tai siirretään kolmansille osapuolille ainoastaan silloin, kun se on tarpeellista sopimuksen täyttämiseksi, laskutukseen, maksun keräämiseen (kuljetusyritys tai maksupalveluntarjoaja) tai jos olet antanut nimenomaisen suostumuksesi. Lisäksi meillä on oikeus luovuttaa henkilötietojasi perintätarkoituksiin.

Tietojen siirtämisen kolmansille osapuolille tilauskäsittelyä tai laskutusta varten oikeusperusta on sopimuksen täyttäminen kanssasi ja/tai velvoitteidemme noudattaminen voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Katso LIITE 2 tietoja sosiaalisen median palveluista, joita käytämme.

Mitä turvallisuustoimia olemme toteuttaneet suojataksemme henkilötietosi?

Olemme toteuttaneet useita turvallisuustoimia henkilötietojesi asianmukaisen ja riittävän suojan varmistamiseksi.

Tietokantamme ovat suojattuja fyysisillä, teknisillä ja menettelyllisillä toimenpiteillä, jotka rajoittavat tiedonsaantia erikseen valtuutetuille henkilöille tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietojärjestelmämme sijaitsee erillisessä laitteistopalomuurin takana estäen pääsyn muihin internetiin kytkettyihin verkko-osiin. Ainoastaan työntekijöillä, joilla on tarve tiedolle erityisen tehtävän täyttämiseksi, on pääsy henkilötietoihin. Työntekijämme on koulutettu turvallisuus- ja tietosuojakäytännöissä.

Kerätessämme ja siirtäessämme tietoja verkkosivustomme kautta käytämme standardoitua SSL-salausteknologiaa. Henkilötiedot siirretään tilausprosessin aikana SSL-salauksen avulla, mikä näkyy selaimen lukkosymbolista ja URL-osoitteen alussa olevasta ‘https://"-tunnisteesta.

Älä koskaan anna salasanaasi verkkosivustomme käyttämiseen kolmansille osapuolille, ja vaihda salasanaasi säännöllisesti. Älä käytä samaa salasanaa verkkosivustollemme kuin käytät muihin salasanalla suojattuihin verkkosivustoihin (sähköposti, verkkopankki jne.). Kun poistut verkkosivustoltamme, kirjaudu ulos käyttäjätilistäsi ja sulje selain välttääksesi luvattoman pääsyn käyttäjätiliisi.

Sähköpostitse viestittäessä täydellistä tietosuojaa ei voida taata.

[palaa ylös]

Evästeet ja pikselit

Käyttäessäsi verkkosivustoamme tietokoneellesi tallennetaan evästeitä ja seurantapikseleitä. Evästeet ovat pieniä määriä teksti-informaatiota, jotka verkkopalvelin lähettää selaimellesi. Ne tallennetaan vain kiintolevyllesi. Evästeitä voi lukea ainoastaan se palvelin, joka tallensi ne, ja niitä käytetään tietojen keräämiseen siitä, milloin katselit mitäkin verkkosivustolla. Evästeet tunnistavat vain tietokoneen IP-osoitteen eivätkä tallenna henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeäsi. Evästeissä tallennetut tiedot eivät ole yhteydessä henkilötietoihisi.

Voit milloin tahansa muuttaa verkkosivustomme evästeiden käyttöä koskevia asetuksia (tämä ei koske teknisesti välttämättömiä evästeitä). Voit tehdä tämän valitsemalla . Pääset evästeasetuksiin myös napsauttamalla kilpi-symbolia, joka näkyy päällekkäin verkkosivujemme vasemmassa alareunassa.

Evästekäytäntömme on tarkemmin kuvattu LIITE 3:ssa.

Markkinointi ja analytiikka

Käytämme verkkosivustollamme analyysi- ja markkinointiohjelmistoja. Käytämme seuraavia analytiikkatyökaluja tiettyjen tietojen tilastolliseen ja analysointitarkasteluun:

- Google Analytics
- HotJar
- Nosto
- Bing Ads

Kyseiset tiedot kerätään tässä yhteydessä pseudonymisoituna ja niitä käytetään ainoastaan tilastollisiin tarkoituksiin. Tämän analytiikkatyökalun keräämiä tietoja ei yhdistetä tai linkitetä käyttäjäprofiilien luomiseksi. Käytämme kyseisiä palveluja laillisin perustein. Meillä on laillinen etu tilastollisten tietojen keräämiseen ja arvioimiseen, koska se on tarpeellista verkkosivustomme tuotteiden ja palveluiden pitämiseksi asiakkaidemme saatavilla sekä tarjousten jatkuvan parantamisen kannalta. Voit saada tietää, miten voit vastustaa tietojesi arviointia kyseisen palvelun tietosuojakäytännöstä.

Käytämme verkkosivustollamme myös uudelleenkohdistamis- ja uudelleenmarkkinointitekniikoita. Huomioithan myös, mitä sanomme liittyen Google Adwords - muuntoseurantaan, sähköpostimarkkinointiin ja uutiskirjeiden seurantaan.

Lisätietoja löytyy LIITE 4:stä.

Voimme myös lähettää sinulle push-ilmoituksia, jotta pysyt tietoisena uusimmista tuotteistamme.

Käytämme Zapieria tietojen siirtämisessä tietokantojen ja sovellusten välillä verkkosivustollamme.

Lisätietoja on LIITE 5:ssä.

[palaa ylös]

Päivämäärä Aiheoikeudet

Jos henkilötietojasi käsitellään, olet tietosubjekti ja sinulla on seuraavat oikeudet TecTakea tietosuojavastaavana:

Tiedonsaanti, korjaus, käsittelyn rajoitus ja poistaminen

Sinulla on oikeus saada maksutta tietoja henkilötiedoistasi milloin tahansa, mukaan lukien niiden alkuperä, vastaanottaja ja tietojen käsittelyn tarkoitus. Sinulla on myös oikeus korjata, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, kunhan lakisääteiset edellytykset täyttyvät.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Sinulla on oikeus saada henkilötietosi, jotka olet toimittanut TecTakelle, standardimuotoisena, rakenteisena ja koneellisesti luettavana formaattina. Voimme täyttää tämän velvoitteen tarjoamalla CSV-vientiä käsitellyistä sinua koskevista tiedoista.

Oikeus saada tietoa

Jos käytät oikeutta tiedonsaantiin, poistoon tai käsittelyn rajoittamiseen meitä kohtaan, olemme velvollisia ilmoittamaan kaikille vastaanottajille, jotka vastaanottavat sinua koskevia henkilötietoja, pyynnöstäsi tiedottamisesta, poistamisesta tai käsittelyn rajoittamisesta, ellei tämä ole mahdotonta tai vaatisi kohtuutonta vaivaa. Sinulla on oikeus saada tiedoksi näiden vastaanottajien henkilöllisyys.

Oikeus vastustaa

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joka perustuu meidän oikeutettuihin etuihimme perustuvilla perusteilla ja johtuu sinun erityisestä tilanteestasi. Silloin lopetamme henkilötietojesi käsittelyn, ellei meillä ole suojattavaa käsittelyn perustetta, joka painaa enemmän kuin sinun etusi, oikeutesi ja vapautenne, tai jos käsittely on tarpeen oikeusvaateiden käynnistämiseksi, ajamiseksi tai puolustamiseksi.

Jos henkilötietojasi käsitellään suoran mainonnan lähettämiseksi sinulle, sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tällaisiin mainontatarkoituksiin; tämä pätee myös suoraan mainontaan liittyvään käsittelyyn. Jos vastustat henkilötietojesi käsittelyä suoran mainonnan tarkoituksiin, henkilötietojasi ei enää käsitellä näihin tarkoituksiin.

Henkilötietosuostumusten peruuttaminen

Voit peruuttaa antamasi suostumukset ja luvat tulevaisuuden osalta ottamalla meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla.

Automaattinen yksittäinen päätöksenteko mukaan lukien profilointi

Sinulla on oikeus olla joutumatta pelkästään automatisoidun käsittelyn kohteeksi - mukaan lukien profilointi - jos sillä voi olla oikeudellisia seurauksia tai asettaa sinut merkittävään haittaan samankaltaisella tavalla. Tämä ei päde, jos päätös vaaditaan sopimuksen tekemiseksi tai täyttämiseksi sinun ja rekisterinpitäjän välillä, on sallittu Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja siinä on toimenpiteitä oikeuksiesi ja vapauksiesi sekä oikeutettujen etujesi suojelemiseksi tai tehdään nimenomaisella suostumuksellasi.

Joka tapauksessa päätöstemme ei saa perustua "erityisiin henkilötietoihin", ellei järkeviä toimenpiteitä oikeuksiesi, vapauksiesi ja oikeutettujen etujesi suojelemiseksi ole toteutettu.

Kaikissa tapauksissa toteutamme tällaisia kohtuullisia toimenpiteitä oikeuksiesi, vapauksiesi ja oikeutettujen etujesi suojelemiseksi.

Oikeus valittaa valvontaviranomaiselle

You have the right to complain to the Finnish Data Protection Authority if you believe that the processing of your personal data breaches Finnish data protection law. The Office of the Data Protection Ombudsman can be found here: (https://tietosuoja.fi/etusivu).

[palaa ylös]

Lisäoikeudet

Lisäksi sinulla on seuraavat erityiset oikeudet ja/tai oikeudet, jotka sinulla on, on selitetty lisätietoja:

 • peruuttaa suostumuksesi meille milloin tahansa. Tämän seurauksena meillä ei ole oikeutta jatkaa suostumuksen perusteella tehtyä tietojenkäsittelyä tulevaisuudessa;
 • pyytää tietoja sinua koskevista henkilötiedoista, jotka käsittelemme sinua koskevan “ietosuojailmoituksen; kautta. Erityisesti voit pyytää tietoja käsittelyn tarkoituksista, henkilötietojen kategoriasta, vastaanottajakategorioista, joille tietosi on paljastettu, suunnitellusta säilytysajasta, oikeudesta korjata tai poistaa, oikeudesta käsittelyn rajoittamiseen tai vastustamiseen, oikeudesta valittaa, tiedon lähteestä, jos tietoja ei ole kerätty meiltä, ja automatisoidun päätöksenteon mukaan lukien profilointi ja tarvittaessa merkitykselliset tiedot edellä mainitun kaikista yksityiskohdista;
 • pyytää välitöntä virheellisten tai täydellisten henkilötietojen korjaamista meidän tallentamistamme tiedoista;
 • vaatia henkilötietojesi poistamista meidän tallentamistamme tiedoista, ellei tietojen käsittelyä tarvita ilmaisun ja tiedonvapauden oikeuden käyttämiseksi, laillisen velvoitteen täyttämiseksi, yleisen edun vuoksi tai oikeuksien puolustamisen tai toteuttamisen vuoksi;
 • vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista, jos kiistät tietojen oikeellisuuden tai käsittely on lainvastaista. Tämä pätee myös, jos hylkäät tietojen poistamisen etkä enää tarvitse tietoja;
 • vastaanottaa meille toimittamasi henkilötiedot strukturoituna, tavalliseen ja koneellisesti luettavaan formaattiin tai pyytää niiden välittämistä toiselle henkilölle ohjeidesi mukaisesti; ja
 • valittaa ICO:lle. Lisätietoja valittamisesta ICO:lle löytyy osoitteesta https://ico.org.uk.

Vastustamisoikeus

Jos henkilötietojasi käsitellään oikeutettujen etujemme mukaisesti, sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli tähän on perusteita erityisestä tilanteestasi johtuen. Vastustamisesi jälkeen emme enää käsittele henkilötietojasi, ellei meillä ole päteviä oikeutettuja perusteita käsittelylle, jotka painavat yli sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi tietosubjektina, tai jos käsittely on tarpeen oikeuksien puolustamiseksi, ajamiseksi tai puolustamiseksi.

Jos tarvitset yhtäkään yllä mainituista oikeuksista käyttääksesi, lähetä vain sähköposti osoitteeseen datenschutz@tectake.de.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöämme tarvittaessa ilman ennakkoilmoitusta. Tarkista siksi säännöllisesti tämä sivu mahdollisten muutosten varalta.

Tämä tietosuojakäytäntö on viimeksi päivitetty 12. tammikuuta 2021.

[palaa ylös]

LIITE 1 - MAKSUTIEDOT

Maksaminen PAYONE:n kautta

Verkkokauppamme maksujen suorittamiseen käytämme ulkoista maksujärjestelmää, joka on tarjottu ulkoisen maksupalveluntarjoajan PAYONE GmbH:n, Fraunhoferstraße 2-4, 24118 Kiel, Saksa(“PAYONE”)toimesta. Jos haluat maksaa luottokortilla tai PayPalilla, teknisen rajapinnan kautta luodaan automaattisesti yhteys PAYONE:n verkkomaksujärjestelmään. Sinulta saadut maksutiedot siirretään ainoastaan salatun yhteyden kautta PAYONE:lle ja siirretään, tallennetaan ja käsitellään vain maksusi käsittelyä varten. Tietoja käsitellään yksinomaan kyseisen tilauksen maksun käsittelyyn, jossa maksutiedot on siirrettävä PAYONE:lta pankillesi maksuprosessin hyväksymistä varten. Jos valitset maksutavaksi PayPalin, PAYONE välittää sinut suoraan PayPalin kautta rajapinnan kautta; siellä voit itse hyväksyä maksuprosessin kirjautumalla PayPal-tilillesi.

Maksaminen Klarna Bankin kautta

Voimme tarjota sinulle Klarnan maksuvaihtoehtoja välittääksemme Klarna AB:lle, Sveavägen 46, SE-111, 34 Tukholma, Ruotsi(“Klarna”) tiettyjä henkilötietojesi osia, kuten yhteystietoja ja tilaustietoja, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksuvaihtoehtoihinsa ja räätälöidä maksuvaihtoehdot sinulle. Yleistä tietoa Klarnasta voi löytyä täältä. Henkilötietojasi käsitellään sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja Klarnan tietosuojailmoituksessa annetun tiedon mukaisesti.

[palaa ylös]

LIITE 2 - SOSIAALINEN MEDIA

Verkkosivustollamme linkitämme seuraaviin sosiaalisen median alustoihin: Facebook, Instagram, Pinterest, Google+, YouTube ja Twitter. Tämä tapahtuu käyttäen verkkosivustollamme olevaa symbolia, joka on merkitty kyseisen sosiaalisen median alustan logolla ja joka sisältää linkin kyseiseen sosiaalisen median palveluun. Sosiaalisia liitännäisiä (kuten Facebookin ‘tykkää’ painiketta) ei sisällytetä.

Kun linkitämme sosiaalisen median palveluihin, mitään tietoja sinusta ei lähetetä näille palveluille. Nämä ovat normaaleja hyperlinkkejä, joita ei yleisesti käytetä tietojen siirtämiseen. Kun napsautat linkkiä, sinut ohjataan suoraan sivullemme kyseisessä sosiaalisen median verkossa. Tietoja siirretään vain, jos olet kirjautuneena käyttäjätilillesi kyseisessä sosiaalisen median palvelussa. Voit sitten suoraan jakaa sisältöä verkkosivustoltamme sosiaalisen median palvelun kanssa tai YouTube-tapauksessa katsella videoita YouTube-kanavallamme. Kyseinen sosiaalinen median palvelu saa tietää, mitä sisältöä katselit verkkosivustollamme.

Seuraavat ovat yksinomaan vastuussa meidän linkittämistämme sosiaalisen median palveluista:

 • Facebookista ja sen verkkosivupresenssistä vastaa Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA;
 • Instagramista ja sen verkkosivupresenssistä vastaa Instagram, LLC, 1601 Willow Rd. Menlo Park, CA 94025, USA;
 • Pinterestistä ja sen verkkosivupresenssistä vastaa Pinterest Inc., 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103, USA;
 • Google+ ja YouTube:sta ja niiden verkkosivupresenssistä vastaa Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
 • Twitterista ja sen verkkosivupresenssistä vastaa Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA;
 • WhatsAppin jakopainikkeesta vastaa WhatsApp Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti

Lisätietoja tiedonkeruun tarkoituksesta ja laajuudesta sekä muusta tiedonkäsittelystä ja käytöstä kyseisen sosiaalisen median palvelun tietosuojakäytännössä. Nämä löytyvät verkossa täältä:

Voit käyttää näitä linkkejä löytääksesi tietoa yksityisyyden suojaamiseen liittyvistä asetusvaihtoehdoista ja muista oikeuksistasi, jotka liittyvät tietosi keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön kyseisen sosiaalisen verkoston toimesta.

Olet vastuussa tietojen siirtämisestä näihin sosiaalisen verkoston palveluihin, koska olet aktiivinen kirjautuessasi tilillesi kyseisessä sosiaalisen verkoston palvelussa ja napsauttamalla linkkiä, mikä aloittaa tietojenkäsittelyn kyseisen sosiaalisen verkoston toimesta.

[palaa ylös]

LIITE 3 - EVÄSTEET

Käytämme evästeitä verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyden parantamiseen. Joidenkin verkkosivustomme osien on vaadittava, että käyttäjän selain tunnistetaan edelleen siirtyessä sivulta toiselle. Seuraavat tiedot tallennetaan ja siirretään evästeissä:

1. Kieliasetukset
2. Tuotteet ostoskorissa
3. Kirjautumistiedot
4. Käyttäjän istunnon tunnus
5. Äskettäin katsotut luokat ja tuotteet
6. Toiveluettelot
7. Vertailtavat tuotteet

Käytämme myös evästeitä verkkosivustollamme, jotka mahdollistavat käyttäjäkäyttäytymisen analysoinnin. Seuraavat tiedot voivat siirtyä tällä tavoin:

1. IP-osoite
2. Käytetyt hakutermit
3. Verkkosivuston toimintojen käyttö

Tällä tavoin kerätty käyttäjää koskeva tieto on pseudonymisoitu teknisten prosessien avulla. Tämä tarkoittaa, että tietoja ei enää voi yhdistää tiettyyn käyttäjään. Tiedot eivät tallennu muiden käyttäjää koskevien henkilötietojen kanssa.

Voit päättää, sallitko evästeet vai et. Voit muuttaa selainasetuksiasi (yleensä kohdassa ‘asetukset’ tai ‘vaihtoehdot’ selaimen valikossa), jotta voit valita, hyväksytkö kaikki evästeet, hylkäätkö kaikki evästeet vai haluatko saada ilmoituksen aina kun eväste tallennetaan.

Teknisesti välttämättömien evästeiden avulla käsiteltävien henkilötietojen käsittelyn oikeusperustana ovat oikeutetut etumme.

Teknisesti välttämättömien evästeiden käytön tarkoituksena on helpottaa verkkosivuston käyttöä käyttäjälle. Jotkut verkkosivustomme ominaisuudet eivät voi toimia ilman evästeiden käyttöä. Ne edellyttävät, että selain tunnistetaan myös käyttäjän siirtyessä sivulta toiselle.

Teknisesti välttämättömillä evästeillä kerättyä käyttäjätietoa ei käytetä käyttäjäprofiilien luomiseen.

Analyyttisten evästeiden käyttö on tarkoitettu verkkosivustomme laadun ja sisällön parantamiseen. Analyyttiset evästeet kertovat meille, miten verkkosivustoamme käytetään, jotta voimme jatkuvasti optimoida tarjontaamme. Tätä tarkoitusta varten sovelletaan oikeutettuja etujamme.

Evästeet tallennetaan käyttäjän tietokoneelle ja siirretään sieltä sivustollemme. Tämä tarkoittaa, että sinulla käyttäjänä on täysi hallinta eväiden käytöstä. Voit poistaa tai rajoittaa evästeiden siirtoa muuttamalla asetuksia internet-selaimessasi. Jo tallennetut evästeet voidaan poistaa milloin tahansa. Voit jopa automatisoida tämän prosessin. Jos evästeet on poistettu käytöstä verkkosivustollamme, useat verkkosivuston ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä kokonaisuudessaan.

Joissakin palveluissamme käytetään myös seurantatunnisteita tai seurantapikseleitä. Nämä ovat koodipätkiä, joista suurin osa on vain 1x1 pikseliä, jotka voivat tunnistaa ja tunnistaa selaintyyppisi selain-ID:n - selaimen ainutlaatuisen sormenjäljen. Tämä mahdollistaa palveluntarjoajan nähdä, milloin ja kuinka monta käyttäjää näki pikselin, eli milloin sähköposti avattiin tai sivusto vierailtiin.

Estääksesi verkkopetoksia verkkosivustollamme, voit käyttää työkaluja kuten webwasher, bugnosys tai AdBlock. Estääksesi verkkopetoksia uutiskirjeessämme, voit määrittää sähköpostiohjelman piilottamaan HTML-viestit. Verkkopetoksia estetään myös lukiessasi sähköposteja offline-tilassa. Ilman nimenomaista lupaa emme käytä verkkopetoksia keräämään henkilötietoja sinusta ilman tietämystäsi tai siirtämään tällaisia tietoja kolmansille osapuolille tai markkinointialustoille.

[palaa ylös]

LIITE 4 - MARKKINOINTI JA ANALYYSI

Google Analytics

Käytämme verkkosivustollamme Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua, jonka tarjoaa Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Google Analytics käyttää “evästeitä”, teksti-tiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi helpottamaan verkkosivustosi käytön analysointia. Evästeiden kautta kerätty tieto verkkosivustomme käytöstäsi yleisesti välitetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Jos tässä verkkosivustossa on käytössä IP-anonymisointi, lyhennetään IP-osoitteesi ennen kuin se poistuu Euroopan unionista tai Euroopan talousalueelta Googlelle siirron yhteydessä Yhdysvaltoihin. Poikkeustapauksissa koko IP-osoite voidaan siirtää Googlelle Yhdysvaltoihin ja lyhentää siellä. Google käyttää tätä tietoa verkkosivustomme käyttösi arvioimiseen, raporttien luomiseen verkkosivujen toiminnasta ja muiden palveluiden tarjoamiseen, jotka liittyvät verkkosivuston käyttöön ja internetin käyttöön verkkosivuston operaattorin puolesta. Verkkoselaimestasi siirrettyä IP-osoitetta ei yhdistetä mihinkään Googlen muuhun tietoon. Voit estää evästeiden tallentamisen käyttämällä asiaankuuluvia asetuksia selainohjelmistossasi; huomaa kuitenkin, että et ehkä voi käyttää kaikkia tämän verkkosivuston ominaisuuksia täysimääräisesti, jos teet niin.

Oikeus Vastustaa

Voit myös estää Googlen vastaanottamasta evästeiden keräämää verkkosivustomme käyttöäsi koskevaa tietoa (mukaan lukien IP-osoitteesi) ja tietojesi käsittelyä lataamalla ja asentamalla täältä saatavan selainlaajennuksen: (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB).

Vaihtoehtoisesti voit estää tiedon keräämisen Google Analyticsilta asentamalla selainlaajennuksen internetiin kykeneviin mobiililaitteisiin napsauttamalla seuraavaa linkkiä:

Deaktivoida Google Analytics

Tällöin laitteellesi tallennetaan opt-out-eväste, joka estää Google Analyticsin tulevien tietojesi keräämisen käynnin aikana verkkosivustollamme.

Huomaa, että jos poistat evästeet selainasetuksistasi, tämä voi johtaa Google Analyticsin opt-out-evästeen poistamiseen, joten sinun on aktivoitava se uudelleen.

Lisätietoja Google Analyticsin toiminnasta ja asiaankuuluvista käyttöehdoista ja tietosuojalausekkeista saat täältä: https://www.google.com/analytics/terms/gb.html tai täältä: https://policies.google.com/privacy?hl=en-GB&gl=de. Meidän on myös tiedotettava sinulle, että verkkosivustomme käyttää Google Analyticsia anonymizeIP-laajennuksella, joten IP-osoitteita käytetään vain lyhennetyssä muodossa henkilöllisyyden tunnistamisen mahdollisuuden välttämiseksi.

Hotjar

Verkkosivustomme käyttää Hotjaria. Tämä nimi viittaa Hotjar Ltd:n tarjoamaan analytiikkasovellukseen. Heidän verkkosivunsa on osoitteessa http://www.hotjar.com. Yritys sijaitsee osoitteessa 3 Lyons Range- 20 Bisazza Street- Sliema SLM 1640 Malta. Tämä ohjelmisto mahdollistaa kävijöidemme käyttäytymisen analysoinnin mittaamalla ja arvioimalla klikkauksia, hiiren liikkeitä ja vastaavia toimintoja verkkosivustollamme. Seurantakoodin ja evästeiden luomaa tietoa siirretään Hotjar-palvelimelle. Tämä tieto koostuu pääasiassa laitteeseen liittyvistä tiedoista, kuten laitteen IP-osoitteesta ja sähköpostiosoitteestasi koko nimen kanssa, mikäli olet antanut tämän tiedon meille. Myös laitteesi näytön koko, laitetyyppi ja selaintiedot, kuten selaimen tyyppi ja versio, maantieteellinen sijainti ja valitsemasi kieli näytettäville verkkosivustoille kerätään. Myös käyttäjän vuorovaikutusta kerätään, kuten hiiren liikkeitä (liike, sijainti ja klikkaukset). Tyypillisiä lokitiedostoja, kuten verkkotunnus, vieraillut sivut, pääsydata ja pääsyajankohta, kerätään myös. Kerätty IP-osoite anonymisoidaan automaattisesti Hotjarissa ja tallennetaan vain tässä muodossa. Lisäksi verkkosivustokäyttäjille määritetään “ainutlaatuinen käyttäjätunniste” (“UUID”), jotta Hotjar voi tunnistaa verkkosivustomme palaavat kävijät ilman että heidät yhdistetään henkilötietoihin (kuten IP-osoite). Tätä tietoa käytetään arviointitarkoituksiin, ja myös muita kolmannen osapuolen palveluita, kuten Google Analyticsia, voidaan käyttää. Nämä palveluntarjoajat voivat käsitellä ja tallentaa sopivia käyttäjätietoja. Käyttäessäsi verkkosivustoamme annat suostumuksesi Hotjarin käyttöön. Voit estää tietojesi keräämisen ja käytön Hotjarissa käyttämällä seuraavaa linkkiä: https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out.
Huomioi muiden palveluntarjoajien, kuten Google Analyticsin, erityiset tietosuojakäytännöt. Tiedustelemme sinulta ajoittain tietoja Hotjarin avulla anonyymeissä kyselyissä. Tarvitsemme näitä tuotteidemme ja palveluidemme tekemiseksi sinulle mielenkiintoisemmiksi ja ajan tasalla oleviksi.

Nämä kyselyt ovat vapaaehtoisia, ja tietueesi käsitellään sekä anonyymisti että luottamuksellisesti. Käyttäjän tunnistaminen ei ole mahdollista.

Olemme toteuttaneet useita turvatoimenpiteitä henkilötietojesi kohtuullisen ja riittävän suojan varmistamiseksi.

Tietokantamme ovat suojattuja fyysisillä ja teknisillä toimenpiteillä sekä menettelyllisillä toimenpiteillä, jotka rajoittavat tietojen saavutettavuutta vain erikseen valtuutetuille henkilöille tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietojärjestelmämme on suojattu omalla erillisellä palomuurilla, joka estää pääsyn muihin internetiin yhteydessä oleviin verkkoihin. Ainoastaan ne työntekijät, jotka tarvitsevat tietoa erityistehtävän suorittamiseksi, saavat pääsyn henkilötietoihin. Työntekijämme ovat koulutettuja tietoturvallisuuden ja tietosuojakäytäntöjen osalta.

Kun keräämme ja siirrämme tietoja verkkosivustomme kautta, käytämme standardoitua SSL-salaukseen perustuvaa teknologiaa. Henkilötietoja siirretään tilausprosessin aikana SSL-salauksen avulla, ja tämä voidaan tunnistaa selaimen lukkosymbolista ja URL-osoitteen alussa olevasta ‘https://’ etuliitteestä.

Älä koskaan anna salasanaasi verkkosivustollemme pääsyä varten kolmansille osapuolille, ja sinun tulisi vaihtaa salasanasi säännöllisesti. Älä käytä samaa salasanaa verkkosivustollemme kuin käytät pääsyyn muihin salasanalla suojattuihin verkkosivustoihin (sähköposti, verkkopankki jne.). Kun poistut verkkosivustoltamme, kirjaudu ulos käyttäjätililtäsi ja sulje selain välttääksesi luvattoman pääsyn käyttäjätilillesi.

Sähköpostitse viestittäessä täydellistä tietosuojaa ei voida taata.

Nosto

Käytämme myös Nostoa, verkkotutkimuspalvelua tarjoavaa yritystä, Nosto Solutions GmbH, Schützenstr. 6, 10117 Berliini / Nosto Solutions Ltd, Bulevardi 21 00180 Helsinki, Suomi (“Nosto”) verkkosivustollamme. Nosto käyttää “evästeitä”, teksti-tiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi helpottamaan verkkosivustosi käytön analysointia. Evästeen kautta kerätty tieto tämän verkkosivuston käytöstäsi yleisesti välitetään Noston palvelimelle ja tallennetaan sinne.

Kerätyt tiedot:

Rekisteröidyt käyttäjätVieraat käyttäjät
- IP-osoite / käyttäjätunnus
- Koko nimi
- Sähköpostiosoite
- Käytetty selain
- Vuorovaikutus verkkosivuston kanssa (esim. katsotut tuotteet, toivotut tuotteet)
- IP-osoite / käyttäjätunnus

Näitä tietoja käytetään verkkosivustomme käyttösi arvioimiseen ja siten sinulle mielenkiintoisten ja sopivien tarjousten näyttämiseen verkkosivustollamme.

Laajamittaisen henkilötietojesi käsittelyn oikeus rekisteröitynä Nosto-palvelun toimesta perustuu antamaasi suostumukseen rekisteröitymisen yhteydessä. Noston suorittama tämä tietojenkäsittely tapahtuu puolestamme ja on suojattu sopimuksella, joka on lainmukainen Ison-Britannian tietosuojalakien mukainen.

Jos et ole rekisteröitynyt verkkosivustollemme (“vieras”), ainoastaan IP-osoitteesi noutaa Nosto eikä muita henkilötietoja kerätä.

Jos vierailet verkkosivustollamme vieraana käyttäjänä, IP-osoitteesi anonymisoidaan, koska Nosto lyhentää IP-osoitteesi keräämisen yhteydessä ennen sen siirtämistä heidän palvelimilleen. Poikkeustapauksissa koko IP-osoite voidaan lähettää Noston palvelimelle ja lyhentää siellä. Puolestamme Nosto käyttää tätä tietoa verkkosivustomme käyttösi arvioimiseen ja luodakseen anonymisoituja raportteja verkkosivuston toiminnasta.

Vieraiden tietojenkäsittely perustuu oikeutettuihin etuihimme. Tietojenkäsittely tapahtuu oletuksena, että et ole kiinnostunut saamaan personoituja mainoksia verkkosivustollamme. Lisäksi tapahtuu anonymisoitua tietojen käsittelyä kiinnostuksen arvioimiseksi verkkosivustollamme ja palveluidemme parantamiseksi sekä verkkosivuston käytön intensiteetin arvioimiseksi eri osa-alueilla.

Vastustamisen oikeus

Voit estää tietojen keräämisen (mukaan lukien IP-osoitteesi) evästeen luoman datan perusteella käyttäen tätä linkkiä ja lataamalla opt-out-evästeen, joka estää Nostoa keräämästä lisätietoja. Tekninen toteutus oikeutesi peruuttamiseksi palvelee myös oikeuttasi vastustaa oikeutettuja etuja perustuvaa tietojenkäsittelyä. Huomaa, että sinun on napsautettava linkkiä ja ladattava opt-out-eväste uudelleen, jos poistat kaikki evästeet selaimen asetuksista.

Bing Ads

Verkkosivustomme käyttää Microsoft Corporationin tarjoamaa uudelleenmarkkinointitekniikkaa "Bing Ads", osoite: One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, Yhdysvallat ("Microsoft"). "). Microsoft tallentaa evästeen tietokoneellesi ("muuntamiseväs-tin"), jos olet saapunut verkkosivustollemme Microsoft Bing -mainoksen kautta. Microsoft ja Bing Ads -asiakkaat voivat tunnistaa, että mainosta on napsautettu, ja selaimesi on ohjattu sivustollemme. Tällä tavoin niitä voidaan käyttää kohdennettuihin tuotesuosituksiin ja kiinnostuksenkohteiden mukaiseen mainontaan Microsoftin ja muiden "Bing Ads" -sivustojen yhteydessä.

Muuntamisevästeitä käyttämällä kerättyä tietoa käytetään myös muuntamistilastojen laatimiseen. Saamme tiedon siitä, kuinka monta käyttäjää on napsauttanut Microsoft Bing -mainosta ja siirretty näin sivustollemme. Lisäksi kerätään muita anonyymejä tietoja (esim. sivun katselukertojen määrä ja aika, joka vietettiin verkkosivustoilla). Emme saa tietoa, joka tunnistaisi käyttäjät henkilökohtaisesti.

Oikeudet

Voit kieltäytyä vastaanottamasta Microsoftin kiinnostukseen perustuvaa mainontaa siirtymällä osoitteeseen: http://choice.microsoft.com/en-US/opt-out. Voit myös estää tietojen keräämisen Bing Adsilta deaktivoiden tai rajoittamalla evästeiden lähettämistä Internet-selaimesi asetuksissa. Lisätietoja Microsoftin tietosuojakäytännöistä ja Microsoftin käyttämistä evästeistä saat Microsoftin tietosuojakäytännöstä: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement.

Uudelleenmarkkinointi- ja uudelleenmarkkinointiteknologiat verkkosivustollamme

Käytämme uudelleenmarkkinointi- ja uudelleenmarkkinointiteknologiaa verkkosivustollamme. Kyseessä on verkkomarkkinoinnin seurantaprosessi, jossa verkkosivuston kävijät merkitään ja heille näytetään kohdennettua mainontaa muilla verkkosivustoilla. Käytämme tätä teknologiaa palvelujemme houkuttelevuuden lisäämiseen ja sinulle tarjottujen nykyisten tarjousten ja tuotteiden tiedottamiseen, joita olet jo katsellut verkkokaupassamme. Seuraavia uudelleenmarkkinoinnin ja/tai uudelleenmarkkinointiteknologioita käytetään:

- Google DoubleClick uudelleenmarkkinointipikseli
- Google AdWords uudelleenmarkkinointi
- Criteo
- Facebook uudelleenmarkkinointi
- Google AdWords konversioseuranta
- OptinMonster

Teknisestä näkökulmasta katsottuna joko lisäeväste tallennetaan tietokoneellesi tai selaimellesi tai olemassa olevaa evästettä käytetään riippuen uudelleenkohdistuspalvelusta, tunnistamaan sinut, tietokoneesi tai selaimesi anonyymisti evästeen tunnisteella ja tallentamaan selauskäyttäytymisesi, erityisesti mitkä sivut vierailet verkkosivustollamme. Eväste voidaan sitten lukea ja arvioida kohdistuspalveluntarjoajien toimesta, joiden kanssa yhteistyötä teemme (ks. alla). Tämän seurauksena sinulle näytetään tuotteitamme tai suosituksia vastaavista tuotteista kolmansien osapuolten verkkosivustoilla, esimerkiksi personoiduilla mainosbanneilla.

DoubleClick Remarketing Pixel - ja Facebook Remarketing -palveluissa verkkokirput toimivat samankaltaisena toimintana kuin evästeet. Verkkokirput lähettävät IP-osoitteesi, URL-osoitteen, ajan, jolloin verkkokirppu nähtiin, selaimen tyyppisi ja aiemmin asetetun evästeen tiedot verkkopalvelimelle.

Evästeillä tai verkkokirpuilla kerättyä tietoa selauskäyttäytymisestäsi ei voida käyttää sinun henkilöllisyytesi tunnistamiseen verkkosivustomme käyttäjänä. Käytämme tietoja ainoastaan palveluidemme parantamiseen ja käyttäjien käyttäytymisen arviointiin verkkosivustollamme (esim. reaktiot kampanjoihin); muita käyttötarkoituksia tai siirtoja kolmansille osapuolille ei tapahdu. Tämä tieto on anonyymiä eikä liity henkilötietoihisi tietokoneellasi tai ole yhteydessä tietokantaan.

Kaikkia seuraavia palveluita käytetään markkinointi- ja mainostarkoituksiin tavoitteena tehdä tuotteistamme ja palveluistamme houkuttelevampia ja tarjota sinulle miellyttävä ostokokemus. Kuten yksittäisissä palveluissa on kuvattu, kunnioitamme tietosuojaoikeuttasi, joten voit vastustaa kaikkia palveluita ja ilmoitamme sinulle näistä tietosuojaoptioista etukäteen. Yllä olevan tietojenkäsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutetut etumme.

Google DoubleClick Remarketing Pixels - ja Google AdWords Remarketing tai “Vastaavat yleisöt”

Käytämme verkkosivustollamme sekä DoubleClick- että Google AdWords -uudelleenkohdistuspikseleitä tai “vastaavia yleisöjä” joita tarjoaa Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA (“Google”). Nämä palvelut mahdollistavat meille sinulle liittyvän mainonnan näyttämisen verkkokaupastamme liittyvillä tuotetarjouksilla myös muilla operaattorien verkkosivustoilla, jotka myös käyttävät näitä Google-palveluita (“kumppanit” Google Display Networkissä). Lisäksi voimme käyttää Google AdWords Remarketingia muistuttaaksemme sinua viestillä muiden tarjoajien verkkosivustoilla Google Display Networkissä, että viime aikoina keskeytit tilauksen verkkokaupassamme. Tämä edellyttää evästetekniikan käyttöä.

Tätä varten Google tallentaa pienen tiedoston numeroketjulla (evästeen tunniste) selaimellesi, jotta voimme merkitä sinut verkkosivujemme vierailijaksi ja kerätä lisää anonyymiä tietoa verkkosivujemme käytöstä. Tallennamme evästeen tunnisteen, ja se mahdollistaa selaimen yksilöimisen, mutta ei sinua henkilönä. Henkilötietojasi ei kerätä tai tallenneta näillä palveluilla.

Käytämme myös Google-uudelleenkohdistusta useilla eri laitteilla. Tämä tarkoittaa, että jos aloitat ostoksen verkkokaupassamme älypuhelimellasi mutta suoritat sen loppuun kannettavallasi, voimme kohdistaa sinulle personoituja mainosviestejä toisella käyttämälläsi laitteella. Tämä tapahtuu vain, jos olet antanut Googlelle suostumuksesi siihen, että Google voi linkittää selaimen ja sovelluksen selaushistoriasi Google-tiliisi ja Google-tilisi tietoja voidaan käyttää verkossa näkemäsi mainosten personointiin. Tässä tapauksessa Google käyttää tätä kirjautuneen käyttäjän dataa yhdessä Google Analytics -datan kanssa luodakseen ja määritelläkseen käyttäjäryhmälistoja monilaitteisten kohderyhmälistojen luomista varten. Tämän toiminnon tukemiseksi Google Analytics luo Google-todennettuja tunnisteita näille käyttäjille. Tämä tieto Googlesta linkitetään tilapäisesti Google Analytics -tietoihimme kohderyhmien luomiseksi.

Please check the privacy settings in your Google account to prevent Google from linking your web and app browser history with your Google account.

Tarkista Google-tilisi yksityisyysasetukset, jotta voit estää Googlen linkittämisen selaimen ja sovelluksen selaushistorian Google-tiliisi.

Jotta voimme muistuttaa sinua perutusta tilauksesta verkkokaupassamme viestillä, Googlelle ei lähetetä henkilökohtaisia tietoja, vaan pelkästään tieto siitä, että aloitit tilauksen verkkokaupassamme kerätyn evästeen tunnisteen avulla etkä saattanut tilausta loppuun, sekä aikomasi tilauksen kokonaishinta (“ostoskorin siirto”).

Voit löytää lisätietoja Googlen uudelleenkohdistuspalveluista, näiden palveluiden tietojenkäsittelyn yksityiskohdista ja Googlen asiaankuuluvista tietosuojamääräyksistä täältä: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=en-GB

Voit poistaa Googlen evästeiden käytön pysyvästi napsauttamalla seuraavaa linkkiä ja ladata sieltä saatavilla olevan selainliitännäisen (https://www.google.com/settings/ads/plugin) tai napsauttamalla asiaankuuluvaa vastustuslinkkiä tämän osion alapuolella ja seuraamalla annettuja ohjeita. Google Ads -asetusten avulla voit päättää itse, mitkä mainokset näet ja poistaa kiinnostukseen perustuvat mainokset käytöstä.

Criteo

Käytämme myös Criteo-palveluita (“Criteo”) ") verkkosivustollamme, joka on Criteo SA:n tarjoama palvelu, Rue Blanche, 75009 Pariisi, Ranska (http://www.criteo.com). Tämä palvelu on myös uudelleenkohdistuspalvelu, kuten yleisesti on kuvattu, ja se kokoaa yhteen useita kolmansien osapuolten tarjoajia verkostoon tarjotakseen mahdollisimman laajan valikoiman käyttäjään liittyviä mainoksia ja muita mainoksia.

Kun vierailet verkkosivustollamme, Criteo tallentaa anonyymin selaimen evästeen selaimellesi (“tunniste”). “Tunnistettuna” käyttäjänä saat sitten anonyymin tunnisteen, ja Criteo vahvistaa, ettei henkilökohtaisia tietoja kerätä. Selaimen eväste seuraa ainoastaan tuotteita, jotka katsoit verkkosivuillamme, eli sivuja, joilla vierailit verkkosivuillamme. Selaimen evästeen avulla voit tunnistaa sinut, kun vierailet muilla verkkosivustoilla, joiden operaattorit käyttävät myös Criteoa, jotta näet kohdennettuja, kiinnostukseen perustuvia mainoksia tuotteistamme ja palveluistamme.

Voit löytää lisätietoja Criteosta, tämän palvelun tietojenkäsittelystä ja Criteon asiaankuuluvista tietosuojamääräyksistä täältä: https://www.criteo.com/privacy/.

Voit poistaa Criteon käytön selaimessasi napsauttamalla asiaankuuluvaa linkkiä harmaassa laatikossa tämän osion alapuolella.

Facebook Remarketing

Uudelleenkohdistus-/uudelleenmarkkinointitarkoituksiin käytämme myös “Custom Audiences” - palvelua verkkosivustollamme, palveluntarjoajana Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”).Voimme käyttää tätä palvelua kohdentaaksemme sinulle mainontaa, koska Facebook Ads on aktivoitu verkkosivustomme käyttäjille, kun he vierailevat Facebookin sosiaalisessa verkostossa.

Tätä varten olemme toteuttaneet Facebookin uudelleenmarkkinointipikselit verkkosivustollamme. Kun vierailet verkkosivustollamme, pikseli luo suoran yhteyden Facebookin palvelimiin. Facebook voi tunnistaa sinut selaimen tunniste-ID:si avulla, koska tämä on linkitetty muihin sinusta tallennettuihin tietoihin käyttäjätilissäsi. Facebook näyttää sitten mainoksemme sinulle räätälöityinä Facebook-timelineissasi tai jossain toisessa sijainnissa Facebookissa.

Emme voi tunnistaa sinua henkilökohtaisesti Facebook-pikselin avulla, koska emme tallenna sinusta muita henkilötietoja kuin selaimen tunniste-ID:n Facebookin uudelleenmarkkinointipikselin kautta.

Voit saada lisätietoja Facebookin Custom Audiences -palvelusta, tämän palvelun tietojenkäsittelystä ja Facebookin asiaankuuluvista tietosuojamääräyksistä täältä: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Voit deaktivoida Facebook Remarketingin käytön napsauttamalla tätä linkkiä ja asettamalla opt-out-evästeen. link. Tämä estää edelleen tietojen keräämisen Facebook Remarketingin kautta sivuillamme.

Sinulla on mahdollisuus estää Facebook-käyttäjänimesi julkaiseminen milloin tahansa. Käytä yllä olevassa yhteystietoluettelossa olevia yhteydenottomahdollisuuksia. Meiltä kerätyt henkilötiedot säilytetään, kunnes edellä mainitut tarkoitukset loppuvat, ja ne poistetaan sitten, ellei luota perusteluun suostumuksenne perusteella tai teemme sen perusteella tarjouksen suorittamiseksi tai luotamme oikeutettuihin etuihimme.

Vastustusoikeus

Jos et halua nähdä relevantin kohdistuspalvelun tuottamaa mainontaa, voit vastustaa uudelleenkohdistusteknologian käyttöä verkkosivustollamme ottamalla yhteyttä asiaankuuluvaan kohdistuspalveluun. Käyttämämme kohdistuspalvelujen verkkosivustojen asiaankuuluvat linkit ovat seuraavat:

Voit löytää yksityiskohtaisempaa tietoa tietojenkäsittelystä asiaankuuluvissa kohdistuspalveluissa, kuten olemme listanneet sinulle yllä. Napsauttamalla linkkiä saat tietää, miten voit vastustaa kohdistuspalvelujen käyttöä tietokoneellasi.

Google AdWords Conversion Tracking

Käytämme myös Google AdWords -muunnostenseurantatoimintoja, palveluntarjoajana Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Jos napsautat Google AdWordsin näyttämää mainosta, muunnostenseurannan eväste tallennetaan tietokoneellesi. Tämä eväste on voimassa 30 päivää eikä sisällä henkilökohtaisia tietoja, joten emme voi tunnistaa sinua henkilökohtaisesti.

Muunnostenseurannan avulla sekä me että Google saamme tietää, minkä AdWords-mainoksen napsautit ja ohjautuiko sinut verkkosivustollemme, kun vierailet verkkosivustossamme ja eväste on edelleen voimassa. Saamme oman evästeen Googlen antamana, joka eroaa muiden tämän Google-palvelua käyttävien asiakkaiden evästeistä, jotta voimme mitata evästeellämme vain omaa saavutustamme emmekä kaikkien Google AdWords -palvelua käyttävien asiakkaiden verkkosivustoja. Eväste mahdollistaa meille omien muunnostilastojemme luomisen niille asiakkaille, jotka vierailivat verkkosivustollamme AdWords-mainosten kautta.

Vastustaaksesi osallistumista Google AdWords -muunnostenseurantaan sinun on estettävä Google-seurantaevästeiden tallentaminen käyttämällä asianmukaisia asetuksia selaimessasi. Et enää sisälly osaamme muunnostilastoihin.

Voit löytää lisätietoja Googlen AdWords-muunnostenseurannasta, näiden palveluiden tietojenkäsittelystä ja Googlen asiaankuuluvista tietosuojamääräyksistä täältä: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

OptinMonster

Käytämme OptinMonster-ohjelmistoa tarjoajan Retyp LLC:n tarjoamana lisätarjousten näyttämiseen verkkosivustollamme päällekkäisyyksinä. 3701 Savoy Ln West Palm Beach, FL 33417 Florida, USA. Löydät OptinMonsterin tietosuojakäytännön yksityiskohdat OptinMonsterin käsittelystä henkilötiedoistasi ja niihin liittyvistä oikeuksistasi.

Mainonta sähköpostitse

Lähettääksemme sähköpostiviestejä asiakkaillemme käytämme uutiskirjepalvelua Maileon, jonka tarjoaa XQueue GmbH, Christian-Pleß-Str. 11-13, 63069 Offenbach am Main, Saksa (jäljempänä XQueue). Seuraavat tiedot käsitellään XQueuen toimesta puolestamme ja tallennetaan tähän tarkoitukseen XQueuen palvelimille Saksassa. XQueue käyttää tietojasi ainoastaan uutiskirjeen lähettämiseen ja arvioimiseen. Palveluntarjoajan tietosuojakäytännön löydät osoitteesta https://www.xqueue.de/datenschutz/.

Kun tilaat uutiskirjeen, tilauslomakkeen tiedot siirretään.

- Nimi
- Sähköpostiosoite

Rekisteröitymisen yhteydessä verkkosivuillamme näytetään tieto siitä, miten tietojasi käytetään XQueuen käsittelyssä, ja tähän tietosuojakäytäntöön viitataan.

Kun ostat tuotteita tai palveluita verkkosivustoltamme ja lähetät sähköpostiosoitteesi, voimme käyttää sitä uutiskirjeen lähettämiseen. Tällöin uutiskirjetta käytetään ainoastaan vastaavien tuotteiden tai palvelujen suoran mainostamiseen.

Oikeudellisena perusteena tuotteiden tai palveluiden ostamisen jälkeen lähetettävälle uutiskirjeelle on jatkuvat suostumuksesi tähän.

Nämä tiedot poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita keräämisen tarkoitukseen. Käyttäjän sähköpostiosoite tallennetaan vain niin kauan kuin uutiskirjetilaus on voimassa.

Vetäytymisoikeus

Käyttäjä voi peruuttaa uutiskirjetilauksen milloin tahansa. Linkki löytyy jokaisesta uutiskirjeestä.

Uutiskirjeen seuranta

XQueue:n lähettämissä uutiskirjeissä on seurantapikseli, joka siirtää tietoa XQueue:lle heti kun avaat uutiskirjeen. Seuraava tieto kerätään:

- IP-osoitteesi
- Tiedot käytetystä selaimesta
- Tiedot käytetystä järjestelmästä
- Aika, jolloin avasit uutiskirjeen

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta XQueue-palveluntarjoajan analyysitarkoituksiin on oikeutetut etumme.

Seurantasovelluksen käyttö palvelee uutiskirjeemme laadun ja sisällön parantamista. Seurantasovellus kertoo meille, miten uutiskirjettämme käytetään, jotta voimme jatkuvasti optimoida tarjontaamme.

[palaa ylös]

LIITE 5 - TYÖNTÖILMOITUKSET JA TIETOKANTALINKIT

Ennen antamaasi lupaa saatamme lähettää sinulle työntöviestejä tai ilmoituksia selaimesi kautta, vaikka et olisikaan kirjautunut sivustollemme. Käytämme työntöilmoituksia informoidaksemme sinua tarjouksistamme ja mielenkiintoisista tuotteistamme. Ensimmäisellä vierailullasi sivustollamme voit antaa suostumuksesi työntöilmoitusten vastaanottamiseen. Voit estää työntöilmoitusten näyttämisen tulevaisuudessa milloin tahansa käyttämällä asiaankuuluvia selaimen asetuksia. Työntöilmoitusten lähettämisen oikeusperusta on suostumuksesi.

Ohjelmistotietokantojen linkittäminen

Käytämme Zapier-palvelua, jonka tarjoaa Zapier Inc., osoitteessa 548 Market Str. #62411, San Francisco, CA 94104-5401, Yhdysvallat, tietojen siirtämiseen tietokantojen ja sovellusten välillä sivustollamme. Zapier tarjoaa rajapintoja yksittäisten järjestelmien välisen tietokannan tiedon siirtämiseksi ja välittämiseksi.

Sinun tallentamiasi tietoja voidaan myös täten siirtää Zapier Inc:lle. Tämä siirto palvelee yksinomaan tietokantojemme ja sovellustemme hallintaa ja järjestämistä, ja henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta Zapierin käytössä on oikeutetut etumme.

Voit löytää lisätietoja tietosuojasta Zapierissa osoitteessa https://zapier.com/privacy/.

[palaa ylös]