Tietoa meistä

Tectake on verkkokauppasi käytännöllisiin kodin tarvikkeisiin, kodin sisustukseen, lastentarvikkeisiin ja paljon muuhun.

 

TecTake Ltd on dynaaminen kansainvälinen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman työhön, kotiin, vapaa-aikaan ja puutarhaan liittyviä tuotteita. Tarjoamme käytännöllisiä kodin tarvikkeita, kodin sisustuselementtejä, tarvikkeita pienimmille ja hyödyllisiä keittiövälineitä: löydä kaikki tämä ja paljon muuta tectaken korkealaatuisesta valikoimasta. Tectakessa arvostetut asiakkaamme voivat saada kaiken yhdestä paikasta. Auton huoltotarvikkeista ja retkeilyvarusteista kalusteisiin, puutarhatarvikkeisiin, grillisarjoihin ja lemmikkieläintarvikkeisiin - asiakkaamme löytävät kaiken, mitä he koskaan tarvitsevat helpottaakseen työtään ja parantaakseen jokapäiväistä elämäänsä. Ei enää tuntien kuluttamista eri verkkosivustoja etsien.

 

Tectake arvostaa asiakastyytyväisyyttä ja luotettavuutta. Tarjoamme tuotteita, joita kaikki voivat hankkia - käytännöllisiä ja hyvää vastinetta rahalle. Tarjotaksemme asiakkaillemme parasta vastinetta rahalle, työskentelemme jatkuvasti palvelumme ja tuotteidemme laadun optimoimiseksi. Tämä vahvistetaan saamillamme laatuserteilla, kuten 'Trustpilot' -sertifikaatilla. Tectakella on useita kansainvälisiä verkkokauppoja ja toimitamme asiakkaille kaikkialle Eurooppaan.

 

Jos asiakkaamme ovat tyytyväisiä, olemme myös. Olemme omistautuneet tarjoamaan parasta vastinetta rahalle asiakkaillemme ja toteuttamaan brändivisiotamme kansallisten rajojen yli. Samalla jatkamme jatkuvasti tuotteidemme laadun ja monipuolisuuden optimointia.