Jääpalakoneet

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material
  1. 147,99 €
    UVP 199,00 €
    (0)
  2. 293,99 €
    UVP 319,00 €
    (0)

Ostoneuvoja jääpalojenkone

Herkulliset cocktailit tai monet sekajuomat maistuvat todella hyvältä vain jääpalojen kanssa, eikä vain kesäjuhlissa, vaan mihin aikaan vuodesta tahansa. Jääkaapin pakastinosasto ei useinkaan tarjoa tarpeeksi tilaa. Myös pakastimessa lokerot tulee usein täyttää muilla elintarvikkeilla eikä tukkia tilaa jääpaloilla. Muovisten jääpalalaatikoiden tai jääpalapussien täyttäminen ja jääpalojen poistaminen on erittäin työlästä eikä kovin hygieenistä. Jääkaapin jääpalat eivät varmasti riitä juhliin tai juhliin. Supermarketista valmistetut jääpalat ovat suhteellisen kalliita ja ne on kuljetettava ensin kotiin. Jääpalakoneen tai jääpalakoneen hankinta on erinomainen käytännöllinen lisä kotisi keittiökalusteisiin. Koneessa, joka tuottaa tasakokoisia kuutioita, sinun tarvitsee vain painaa nappia ja saat täydelliset jääpalat hetkessä. Jääpalojen muodon ei aina tarvitse olla neliömäisiä paloja, vaan myös muut muodot ovat mahdollisia joillain koneilla.

Miten jääpalojenkone toimii?

Jääpalakoneet ovat usein melko kompakteja ja suorituskyvyltään suhteellisen pieniä koneita. Niissä on vesisäiliö sekä jäähdytys- ja lämmityselementit. Koneita käytetään sähkömoottorilla. Jotkut laitteet voidaan liittää myös suoraan vesihanaan. Tästä voi olla paljon hyötyä, jos esim. B. tulee tehdä säännöllisesti suuria määriä jääkuutioita, esimerkiksi jäähdyttämään buffet-ruokia. Jääpalakoneet jäähdyttävät vettä sisältä ulospäin. Vesi virtaa jäähdytystikkujen ympärillä ja tekee jäästä kauniin kirkkaan, sen sijaan pakastimesta tulevan jään jäätymisprosessi on päinvastoin ja jää saa usein samean ja halkeilevan ilmeen. Koneen lämmityselementti irrottaa kuutiot ja toimittaa ne luovutusalustalle.

Kuinka kauan jääpalojenkone kestää?

Jääpalojen valmistusaika voi vaihdella suuresti koneesta riippuen. Monilla koneilla on mahdollisuus valmistaa erikokoisia kuutioita, mutta valmistusaika voi vaihdella yhden koneen sisällä riippuen haluttujen jääpalojen määrästä ja koosta. Tuotantoaika voi vaihdella muutamassa minuutissa, esim. B. 10 minuuttia muutamalle jääpalalle tai jopa tunti ja kauemmin tuotantoon z. B. 500 grammaa tai 750 grammaa kuutiot tai suurempia määriä. Jotkut koneet luettelevat myös jäätelömäärät, jotka ne pystyvät valmistamaan 24 tunnissa. Nämä määrät voivat sitten olla z. B. olla enintään 12 kiloa. Monissa koneissa on automaattinen sammutus ja näytöt ohjelman valintaa varten.

Kuinka usein jääpalojenkone on puhdistettava?

Jääpalojenkoneet, kuten muutkin vedellä toimivat monitoimikoneet, on puhdistettava ja kalkinpoistettava tietyin väliajoin. Hygieniasyistä säiliössä oleva vesi tulee vaihtaa vähintään kerran päivässä ennen kuutioiden valmistamista. Jääpalojenkone tulee myös puhdistaa perusteellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa, jotta jäätelöön ei pääse likaa tuotantojätteinä, jotka sitten kulutetaan. Valmistajat antavat usein suosituksia koneidensa puhdistukseen puhdistuksen tyypistä ja myös tiheydestä. Periaatteessa jääpalakoneen säiliö ja annosteluosasto tulee kuivata pehmeällä liinalla jokaisen työvaiheen jälkeen. On tärkeää käyttää pehmeää liinaa, jotta ei pääse syntymään naarmuja, joihin bakteerit voisivat myöhemmin asettua.

Miten puhdistat ja poistat kalkin jääpalojenkone?

Koska jääpalakoneita voidaan rakentaa hyvin eri tavoin, on aina noudatettava valmistajan puhdistusohjeita. Ne löytyvät usein mukana olevista käyttöohjeista ja voivat sisältää suosituksia käytettävistä puhdistusaineista, esim. B. tietyille kalkinpoistoaineille. Jos koneen puhdistamiseen voidaan valmistajan tietojen mukaan käyttää tiettyjä kalkinpoistoaineita, niitä käytetään usein jääpalakoneen moottorin käydessä annostietojen mukaan. Jos käyttöohjeessa ei ole valmistajan vastalauseita, jääpalakoneet voidaan puhdistaa etikkaliuoksella tai sitruunahapolla tietyin väliajoin - yleensä usean viikon kuluttua - kuten kahvinkeittimet tai muut usein vettä käyttävät keittiökoneet. Tarvittavan puhdistuksen tiheys riippuu myös käytetyn veden kovuusasteesta. Jos käytetään vesijohtovettä, sen saa vastaavalta vesilaitokselta, josta vesi toimitetaan. Mutta sitä voidaan käyttää myös monissa koneissa, esim. Esimerkiksi hiilihapotonta kivennäisvettä voidaan käyttää hygieniasyistä.

Johtopäätös: Erittäin käytännöllinen ja hygieeninen jääkuutioiden valmistus jääpalakoneella monenlaisiin käyttötarkoituksiin – jääpalakoneet ovat täydellisiä keittiökumppaneita yhtenäisten ja kirkkaiden jääpalojen valmistukseen. Ei vain juomille ja cocktaileille, vaan myös erilaisten ruokien valmistukseen, esim. B. Jäämurskaimen yhteydessä jäälastujen valmistukseen esimerkiksi erilaisiin jälkiruokiin tai ruoan jäähdyttämiseen buffetissa, juuri tarvittavien jääpalojen määrien valmistaminen on erittäin käytännöllistä, hygieenistä ja erittäin suositeltavaa. Joka tapauksessa jääpalakone tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden tarjoilla vieraasi jääkylmiä juomia milloin tahansa juhliisi tai juhliisi.