Suihkukaivot

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Jalot suihkukanavat esteettömiin suihkuihin

Lattiaan upotettavat suihkut ovat muodissa – eikä vain iäkkäiden tai fyysisesti vammaisten keskuudessa, joiden on vaikea kiivetä suihkualtaaseen. Nuoremmat ihmiset tekevät myös yhä useammin tietoisen päätöksen esteettömän suihkun puolesta, sillä se yksinkertaisesti näyttää tyylikkäämmältä kuin tavallinen suihkukaappi.

Kylpyhuoneesi suunnittelun kohokohta

Lattiatason suihkuissa vesi ei katoa pyöreään viemäriin, vaan kapeaan viemärikanavaan. Tämän perusedellytyksenä on tietysti pieni kaltevuus lattiakaivon suuntaan. Tämä koostuu aina tyhjennysrungosta, sifonista, tiivisteestä ja kannesta. Pitkänomaiset suihkukanavat ja kulmikkaat suihkuelementit ovat saatavilla kulman takana. Molemmat vaihtoehdot voidaan peittää designritilällä tai tyylikkäillä laatoilla. Houkutteleva suihkukanavan päällinen tekee suihkustasi todellisen muotoilun kohokohdan kylpyhuoneessa.

Suihkukanavalla varustetun lattiatason suihkun edut

Jos päätät asentaa esteettömän suihkun viemärikanavalla, et ole sidottu suihkukaappiin ja voit mukauttaa ruokailutilan suihkun kokoa. Integroidun tekniikan ansiosta suihkuvesi valuu pois luotettavasti, joten sinun ei tarvitse pelätä kylpyhuoneesi tulvimisesta. Jos olet rakentamassa uutta taloa tai remontoimassa kylpyhuonettasi kokonaan, kannattaa harkita lattiatasoisen suihkun asentamista suihkukourun kanssa toisesta syystä: kun ei ole suihkuallasta, suihku on esteetön, joten sinulla ei ole mitään ongelmia, eivätkä ne ole enää käyttökelpoisia vanhuudessa. Lattiatason suihkusi runsaan muotoilun ansiosta voit jopa sijoittaa jakkaran suihkun alle, jotta voit käydä suihkussa mukavasti istuessasi.