Siirrettävät työkalulaatikot

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Työkalut ovat aina käsillä - joustavan työpajavaunun ansiosta

Korjakärry on liikkuva avustajasi työpajassa, kellarissa tai autotallissa: se on varustettu lukuisilla säilytystiloilla ja laatikoilla, joten siinä on aina tarvitsemasi työkalut käsillä – juuri siellä, missä niitä tarvitset. Koska nykyaikaiset asennusvaunut on varustettu käytännöllisillä pyörillä, jotta niitä voidaan helposti työntää paikasta A paikkaan B. Ne ovat siksi korvaamaton apu työssä kaikille harrastajille ja tee-se-itse-ammattilaisille. Kerromme sinulle tässä, mitä sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi tällaista työntövaunua.

Alustavat huomiot ennen korjaamovaunun ostamista

Ennen kuin päätät uudesta korjaamovaunusta, sinun tulee kysyä itseltäsi muutama kysymys: Tarvitsetko vaunua ensisijaisesti yksityisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin? Ammattityöläisille, kuten automekaanikoille, kirvesmiehille tai asentajille tarkoitetut mallit on valmistettu kestävämmistä materiaaleista, koska niiden on kestettävä suurempia kuormia - kuten kuljetettaessa rakennustyömaalle tai toiseen korjaamoon. Tämä näkyy tietysti myös hinnassa.

Hobby-ruuvitaltaiden ei yleensä tarvitse kaivaa syvälle taskuihinsa - laadukkaita työpajakärryjä on saatavilla paljon halvemmalla satunnaiseen käyttöön. Varusteet ovat ratkaisevia myös korjaamovaunusi hinnassa. Mikä on sinulle henkilökohtaisesti tärkeää? Pitäisikö vaunussasi olla erikseen lukittavat laatikot, kumi- tai vaahtomuoviosat, metalliset välilevyt tai mukinpidike?

Kysy myös itseltäsi, minkä kokoinen vaunusi tulisi olla. Tietysti myös työpajasi käytettävissä oleva tila on ratkaisevaa. Jos epäröit eri mittojen välillä, suosittelemme ottamaan isomman mallin, sillä ajan myötä ostat varmasti lisätyökaluja, joita haluat myös säilyttää asennusvaunussasi. Huomaa kuitenkin: mitä suurempi ja täyteläisempi työpajavaunu on, sitä vaikeampi on siirtää sitä.

Laadukkaan korjaamovaunun perusominaisuudet

Käsityöläiset tietävät: hyvät työkalut ovat raskaita. Siksi laadukkaan kokoonpanovaunun pitäisi kestää paljon. Se on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten muovista tai metallista, ja siinä on vastaavasti suuret pyörät, jotka kestävät ilmoitetun enimmäiskuorman. Laatikoiden kuulalaakerien ja ulosvedettävän lukon tulee myös olla hyvälaatuisia – niitähän kuormitetaan päivittäin useaan otteeseen.

Erilaiset erikokoiset säilytyslokerot ja laatikot ovat käytännöllisiä, jolloin tasaisemmat lokerot ovat yläosassa ja isommat alempana työpajavaunussa. Tärkeää: Laatikoiden tulee olla lukittavia, jotta asiattomat henkilöt tai lapset eivät pääse käsiksi työkaluihisi - tämä minimoi loukkaantumisvaaran. Helpoin tapa tehdä tämä on eräänlainen keskuslukitusjärjestelmä, joka mahdollistaa kaikkien laatikoiden lukitsemisen samanaikaisesti yhdellä lukolla.

Korjaamovaunu: tyhjä vai ladattu?

Asennuskärryjä on saatavana sisällön kanssa tai ilman. Jos sinulla on jo paljon työkaluja ja tarvitset vain joustavan säilytyspaikan, kannattaa käyttää tyhjää mallia, sillä se on tietysti paljon halvempaa. Jos olet kuitenkin perustamassa työpajaasi tai haluat vaihtaa ammattityökaluihin, täytettyyn vaunuun investoiminen voi ehdottomasti olla kannattavaa - koska saatavilla on edullisia kokonaisia ​​sarjoja.

Kiinnitä tässä tapauksessa huomiota korjaamovaunun laadun ja työn laadun lisäksi myös työkalun kuntoon. Toinen tällaisen varustetun työpajavaunun etu: Kaikki tarvitsemasi on jo siististi lajiteltu ja voit aloittaa työt heti. Lisäksi täytetyissä vaunuissa on yleensä yksi tai kaksi vapaata laatikkoa lisätarvikkeille.

Inlayt työpajavaunuihin

Jotta työkalut eivät sekoitu työpajakärrysi laatikoihin, sinun tulee varustaa se asianmukaisilla osilla - jos sinulla ei vielä niitä ole. Nämä ovat muovista, kumista tai vaahtomuovista valmistettuja erityisiä työpajakärryjen lisävarusteita, joissa on valmiiksi muotoillut syvennykset työkalujasi varten. Sen avulla voit esimerkiksi lajitella räikkäräikkiä, hylsyavainsarjoja, ruuvimeisseliä ja avaimia vierekkäin - tämä luo järjestystä korjaamovaunussa ja säästää arvokasta aikaa. Kun työkalusi on järjestetty selkeästi, sinulla on aina oikea instrumentti käsilläsi.

Lisävarusteet työpajavaunuusi

Riippumatta siitä, oletko valinnut täytetyn vai tyhjän vaunun - sopivilla lisävarusteilla pikku työpaja-apulainen tukee sinua työssäsi entistä paremmin. Magneettityyny esimerkiksi säilytyslokeron tilalle varmistaa, että pienet metalliosat, kuten ruuvit ja mutterit, eivät enää pääse putoamaan, kun taas tölkki- ja tölkkiteline pitää kahvit ja virvoitusjuomat valmiina. Varusta työpajakärrysi laatikonjakajalla esimerkiksi naulojen ja tappien lajittelemiseksi koon mukaan tai valitse pyökkivanerista valmistettu työtaso, joka asennetaan työpajavaunun päälle ja muuntaa siitä liikkuvan työpöydän.

Työpajavaunu – välttämätön harrastus-tee-se-itse- ja ammattilaisille

Yksinkertaiseen työkalukaappiin tai pieneen työkalukoteloon verrattuna kokoonpanovaunulla on ratkaiseva etu: pyörien ansiosta se voidaan työntää joustavasti mihin tahansa paikkaan ja esittelee työkalut siististi lajiteltuina käytännöllisten laatikonjakajien ja sisäosien ansiosta. Tämä tarkoittaa: Ei enää pitkiä hakuja, sinulla on oikea työkalu heti käsillä. Tämä tekee työstä hauskaa – olitpa ammattimainen käsityöläinen tai haluatko irtisanoutua raskaan viikon jälkeen toimistossa vasaroiden, sahaamisen ja ruuvaamisen jälkeen.