Käsityökalut

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Tämä työkalu ei saa puuttua mistään kotitaloudesta

Vasara nauloihin lyömiseen, kuusiokoloavain huonekalujen kokoamiseen tai purkamiseen ja putkiavain tippuvan pesualtaan pysäyttämiseen: nämä ovat perusasiat, jotka löytyvät mistä tahansa työkalusarjasta. Ja sen vieressä paljon laitteita, joista vain harvat ovat koskaan käytössä. Teemme lopun ylitulvista työkalulaatikoista! Kerromme sinulle, minkä käsityökalun todella tarvitset täällä.

Eri pihdit työkalulaukkuun kotona

Jotta pystyt pitämään esineistä paremmin otteen käsittelyä varten, tarvitset tasakärkiset pihdit, joissa on karhennetut leuat. Näitä pihtejä voidaan käyttää myös taivutukseen. Pihdeillä eli pihdeillä leikataan esimerkiksi johtoja tai irrotetaan naulat seinästä. Yhdistelmäpihdit yhdistävät pihdit ja sivuleikkurit - niitä käytetään esimerkiksi kaapeleiden puristamiseen. Lisäksi saha, taittoviiva, rengasavain, vesivaaka, vaihemittari sekä erilaiset ura- ja ristipääruuvitaltat kuuluvat jokaiseen hyvin valikoituun työkalulaukkuun. Mukana tulee olla myös mattoveitsi ja kynä. Vinkkimme: Kun kyse on työkaluista, laatuun kannattaa panostaa. Laadukkaat työkalut kestävät usein eliniän.

Etsi oikea työkalulaatikko

Työkalukotelot on valmistettu metallista ja muovista. Molemmilla materiaaleilla on etunsa: metalli on kestävämpää, mutta myös raskaampaa. Muovimalleissa on parempi pito ja ne ovat kevyempiä, mutta ajan myötä pehmittimet voivat haihtua ja kahvat katketa. Entä itse työkalu? Vasarille, ruuvitaltaille ja vastaaville voit valita metalli- tai muovikahvan välillä. Valitset itse, kumman vaihtoehdon haluat: päätä itse, mikä työkalu sopii sinulle henkilökohtaisesti.