Rottinkituolit

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Rottinkituolit: tyylikkäät, mukavat ja säänkestävät

Rottinkituolit ovat valloittaneet terassimme, parvekkeemme ja puutarhamme kauan sitten. Ajattoman ulkonäön ja tyylikkään lounge-suunnittelunsa ansiosta ne muuttavat mistä tahansa ulkoalueesta todellisen hyvinvoinnin keitaan olohuoneen luonteella. Olipa kyseessä suosikkipaikka päivänvarjon alla tai ryhmässä pöydän ympärille: rottinkituolit kutsuvat sinut rentoutumaan ja taatusti inspiroivat sinuakin.

Polyrottinkista valmistettujen puutarhatuolien edut

Kun puhutaan rottinkipuutarhan nojatuoleista, tarkoitetaan melkein aina polyrottinkista valmistettuja malleja. Se on keinotekoisesti valmistettu polyeteenistä punottu materiaali, jota on saatavana litteänä nauhana ja pyöreänä punoksena. Polyrottinkista valmistetut rottinkinojatuolit vaikuttavat lukuisilla eduilla: Ne ovat säänkestäviä, joten sade, pakkas ja voimakas auringonvalo eivät voi vahingoittaa niitä. Materiaali ei ime kosteutta, minkä vuoksi rottinkituolit kuivuvat nopeasti kesäisen sateen jälkeen. Alumiinijalusta tekee laadukkaista rottinkituoleista erittäin vakaita, mutta polyrottinkikudos on yleensä erittäin pehmeää ja mukavaa myös ilman verhoilua. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, polyrottinkista valmistetut puutarhanojatuolit tekevät vaikutuksen helppohoitoisilla ominaisuuksillaan: lika voidaan yksinkertaisesti ruiskuttaa pois puutarhaletkulla.

Polyrottinki vs rottinki

Tilanne on täysin erilainen luonnonrottinkista valmistettujen puutarhakalusteiden kanssa. Tähän käytetään rottinkipalmun rungosta peräisin olevia kasvikuituja, materiaali on erittäin kevyttä, hauras eikä säänkestävä. Siitä huolimatta myös luonnonrottinkista valmistetuilla puutarhakalusteilla on paljon faneja, onhan ne todellista käsityötä. Polyrottinkista valmistetut puutarhanojatuolit saavat tämän suositun punotun ilmeen, ja ne ovat nyt melkein erottumattomia luonnonrottinkista valmistetuista sukulaisistaan. Ja: Rottinkituoleja valmistetaan myös käsin, enimmäkseen perinteisissä pajuliikkeissä Kaakkois-Aasiassa.