Rottinkiset aurinkotuolit

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material
 1. 542,99 €
  UVP 829,00 €
  (0)
 2. 190,99 €
  UVP 299,00 €
  (0)
 3. 119,99 €
  UVP 239,00 €
  (0)
 4. 182,99 €
  UVP 399,00 €
  (0)
 5. 173,99 €
  UVP 369,00 €
  (0)
 6. 165,99 €
  UVP 299,00 €
  (0)
 7. 532,99 €
  UVP 859,00 €
  (0)

Nauti auringosta laadukkaalla rottinkituolissa

Polyrottinkista valmistetut puutarhakalusteet ovat yhä suositumpia. Ei ihme, onhan rottinkista valmistetut puutarhatuolit erittäin vakaita ja kestäviä - sade, tuuli ja voimakas auringonvalo eivät voi vahingoittaa rottinkituoleja. Lisäksi ne vaikuttavat tyylikkäällä muotoilullaan ja erityisen kodikkaalla luonteeltaan. Yhteensopivan ulkoverhoilun ansiosta rottinkituolit tarjoavat runsaasti mukavuutta ja kutsuvat sinut rentoutumaan auringossa puutarhassa tai terassilla.

Mitä sinun tulee tietää polyrottinkista

Rottinkituolimme on valmistettu modernista polyrottinkista. Tämä on säänkestävää pajumateriaalia, joka on valmistettu polyeteenistä, muovista, joka on mallinnettu rottinkikämmen luonnollisesta rottinkista. Rottinkista valmistettuja lepotuoleja on saatavilla litteänä nauhana ja pyöreänä pajuna. Nämä kaksi versiota eroavat toisistaan ​​yksittäisten säikeiden poikkileikkauksessa, mikä näkyy lepotuolin ulkonäössä ja tuntumassa. Aivan kuten oikeat rottinkituolit, puutarhatuolit valmistetaan polyrottinkista käsin. Tiesitkö? Nykyään on saatavilla rottinkituoleja, jotka ovat lähes mahdottomia erottaa luonnollisesta rottinkipuutarhahuonekaluista. Tarjolla on myös pehmeän tai tyypillisen muovisen ilmeen omaavia puutarhatuoleja. Jokaiseen makuun löytyy taatusti oikea malli.

Nämä edut tarjoavat rottinkituoleja

Rottinkisella lepotuolilla voit muuttaa terassistasi täydellisen ulkoilmahuoneen. Laadukas, synteettinen punottu materiaali on herkkä UV-säteilylle, sateelle, lumelle ja jopa pakkaselle. Lämpötilankestävyys vaihtelee miinus 85 astetta plus 90 asteeseen. Koska keinokuidut eivät ime kosteutta, sadepisarat yksinkertaisesti valuvat pois - tämä tekee rottinkituoleista erityisen kestäviä. Ne on helppo puhdistaa ja ne voidaan yksinkertaisesti letkua puutarhaletkulla. Toinen etu on ympäristön yhteensopivuus: polyrottinki on täysin kierrätettävää.