Rottinkiset kalusteet

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Rottinkalusteet: Muuta patiostasi tyylikäs oleskelutila

Kun aurinko paistaa ja lämpötila kohoaa, terassista tulee viihtyisä ulkoilmatila: rennon lounge-tyyliin rottinkikalusteet kutsuvat viipymään ja tarjoavat täydelliset puitteet elämyksellisiin puutarhajuhliin perheen, naapureiden ja rakkaiden ystävien kanssa. Kerromme, mitä sinun tulee ottaa huomioon rottinkipuutarhakalusteita ostaessasi.

Rottinki vai polyrottinki?

Rottinki on luonnollinen materiaali, joka saadaan Etelä-Aasian rottinkipalmun rungosta. Taidokkaasti kudotut rottinkikalusteet huokuvat välimerellistä charmia, ovat hieman kiiltäviä ja näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä. Samalla oikea rottinkiistuin on erittäin kevyt ja erittäin vakaa. Materiaali on kuitenkin herkkä kastumaan, minkä vuoksi rottinkiiset puutarhakalusteet tulee aina säilyttää alla, jotta ne suojaavat sateen ja sään aiheuttamilta vaurioilta.

Polyrottinkista valmistetut huonekalut ovat vähemmän herkkiä: tämä on punottu muovi, jonka ulkonäkö perustuu luonnolliseen rottinkiin. Houkuttelevan muotoilunsa lisäksi polyrottinkista valmistetut puutarhakalusteet tarjoavat lukuisia etuja: käytetty materiaali, polyeteeni, on helppohoitoinen, säänkestävä, talvenkestävä, erittäin kestävä ja täysin kierrätettävä. Siksi se on ihanteellinen käytettäväksi ulkona. Tästä syystä puutarhan rottinkikalusteet on yleensä valmistettu kestävästä polyrottinkista.

Täydellinen yhdistelmä: rottinkikalusteet ovat kestäviä ja mukavia

Rottinkalusteet tarjoavat korkeatasoista istumamukavuutta pehmeän ja joustavan punontatyönsä ansiosta. Laadukas korroosionkestävä jauhemaalatusta alumiinista valmistettu runko on yleensä piilotettu mukavan pinnan alle, mikä varmistaa vakaan jalustan. Tiesitkö? Kuten luonnonrottinkista valmistetut puutarhakalusteet, myös polyrottinkipunos tehdään käsin. Voidaan käyttää sekä punottuja litteitä nauhoja että pyöreitä putkia – tämä luo rottinkihuonekaluja, joilla on täysin erilainen ulkonäkö ja tuntu.

Toinen polyrottinkin etu verrattuna luonnolliseen rottinkiin: kestävät synteettiset kuidut voidaan värjätä käsittelyn aikana. Rottinkiset puutarhakalusteet ovat saatavilla monissa suosituissa väreissä, kuten antrasiitti, musta tai beige. Rotinkikalusteiden korkean UV-kestävyyden ansiosta tuolit, sohvat ja pöydät eivät haalistu, ja ne säilyttävät muotonsa ja värinsä myös voimakkaassa auringonpaisteessa. Lisäksi laadukkaat rottinkikalusteet kestävät luotettavasti tuulta ja säätä: materiaali on vedenpitävää, joten sadepisarat vierivät yksinkertaisesti pois pinnalta.

Rottinkikalusteet, joissa on oleskelutila

Rottinkiskalusteiden pajujen ulkokäyttöön soveltuva verhoilu lisää mukavuutta ja luo terassillesi kodikkaan oleskelutilan. Kestävän päällisen ja säänkestävän täytemateriaalin ansiosta nämä tyynyt kestävät kesäiset sadekuurot ilman ongelmia, eikä niitä tarvitse tuoda sisään heti ensimmäisellä tippumalla. Saatavilla on monia eri värejä, kuvioita ja malleja, jotta voit luoda puutarhaasi kodikkaan tunnelman.

Rottinkalusteiden hoito ja puhdistus

Polyrottinkiistuimet ovat yleistymässä ravintoloiden ulkotiloissa, mutta myös yksityisissä puutarhoissa. Syyt tähän ovat ilmeiset: tyylikkäät puutarhakalusteet ovat mittapysyviä, lämpötiloja, säänkestäviä, kestäviä ja helppohoitoisia. Karkean lian voi yksinkertaisesti poistaa puutarhaletkulla, pienemmät tahrat poistetaan pehmeällä liinalla tai harjalla ja pienellä astianpesuaineella.

Erityinen muoviverkkojen puhdistusaine sopii hyvin myös rottinkihuonekalujesi hoitoon: Aseta tämä sienelle ja hiero huonekalujasi sillä. Vaihtoehtoisesti voit myös suihkuttaa erikoispuhdistusainetta suoraan rottinkihuonekaluillesi ja antaa sen vaikuttaa hetken. Huuhtele sitten puhtaalla vedellä poistaaksesi kaikki puhdistusainejäämät. Käyttämällä tällaista erityistä varovaisuutta poistat luotettavasti tahroja, kuten aurinkovoidetta, jäätä tai lintujen jätöksiä, vaan myös pidennät rottinkihuonekalujesi käyttöikää. Koska materiaalin mukaan räätälöity puhdistusaine lisää myös suojaa UV-säteilyltä ja sään vaikutuksilta.

Mihin rottinkikalusteet sijoitetaan talvella?

Säänkestävän ominaisuuksiensa ansiosta rottinkikalusteet voidaan jättää ulkona ympäri vuoden. Jos sinulla on mahdollisuus, kannattaa silti säilyttää rottinkiistuimet kellarissa tai autotallissa talvitauon aikana. Jos rottinkikalusteet jäävät terassille tilansyistä talvella, se kannattaa peittää riittävän kokoisella suojapeitteellä. Tämä suojaa puutarhakalusteitasi säältä ja UV-säteiltä sekä pitää ne puhtaana ensi kevääseen asti.

Aulanurkkaus tai istuinalue: Löydä uudet rottinkikalusteet puutarhaan

Siinä on laaja valikoima tyylikkäitä, laadukkaita rottinkihuonekaluja. Rotinkista valmistetut korituolit ovat erityisen suosittuja viherhuoneessa tai terassilla: niitä on saatavilla vaaleissa, luonnonvärisissä vivahteissa, mutta myös tummemmissa ruskean sävyissä. Useita yksittäisiä osia yhdistetään usein suuriksi, modulaariksi oleskelutilaksi - esimerkiksi kaksi rottinkinojatuolia, sohva ja pöytä. Ne kutsuvat sinut mukavaan tapaamiseen ja ovat ihanteellisia kesäcocktailin tai jääkahvin nauttimiseen ulkona.

Jos toisaalta haluat syödä ulkona säännöllisesti, kannattaa harkita rottinkiistuinryhmän ostamista: pöydät ja tuolit ovat täällä korkeammalla, joten voit istua pystyssä ja mukavasti juhlia pitkiä grillauksia ja paljon herkkuja. arinasta. Ruokapöytä on yleensä varustettu lasilevyllä - tämä ei vain näytä tyylikkäältä, vaan varmistaa myös tasaisen ja tasaisen pöydän pinnan. Valinnanvaraa on runsain mitoitettu myös suunnittelun suhteen: Klassiset rottinkikalusteet ovat kulmikkaita, lineaarisia ja ne on valmistettu litteistä nauhakuiduista. Saatavilla on myös pyöreitä, kaarevia rottinkihuonekaluja, jotka on valmistettu paksummista pyöreistä kuiduista.

Vinkkimme: kun rottinkihuonekalut olivat enimmäkseen jäykkiä eivätkä pinottavia, nykyään käytännöllisiä pinottavia tuoleja ja taitettavia moniasentoisia tuoleja valmistetaan myös rottinkista. Tätä tarkoitusta varten mukava, kestävä polyrottinkikudos on yhdistetty vakaasti pinnoitettuun teräkseen, alumiiniin tai ruostumattomaan teräkseen.

Johtopäätös: polyrottinkista valmistetut huonekalut yhdistävät kaikki luonnonrottinkista valmistettujen korkealaatuisten huonekalujen ominaisuudet, mutta ovat paljon tukevampia ja kestävämpiä. Ne luovat terassillesi kodikkaan hyvänolon tunnelman ja pehmeiden tyynyjen ansiosta kutsuvat sinut rentoutumaan.