Vetokärryt

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Mikä käsikärry tai kärry on oikea?

Jos haluat ostaa käsikärry tai kärry, on tärkeää, että kysyt itseltäsi etukäteen peruskysymykset käyttötarkoituksesta. Käsikärryjen ja kärryjen välillä ei ole eroja lukuun ottamatta nimeä. Kysymys on kuitenkin siitä, haluatko kuljettaa kuormia vai pitäisikö auton toimia rattaiden tilalle. Alta löydät hyödyllisiä vinkkejä oikean käsitrukin valitsemiseen.

Ihanteellinen käsikärry koko perheelle

Käsikärryssä käytetyt materiaalit vaihtelevat mieltymyksen ja käyttöalueen mukaan. Käsittelemätön puu on epäedullista käsikärrylle, sillä se halkeilee nopeasti ja lapsesi voivat vahingoittaa itseään. Siksi nailonista valmistettu malli tai maalattu puinen käsikärry sopii paremmin. Jos kuitenkin vaadit käsittelemättömästä puusta valmistettua käsikärryä, se kannattaa maalata ennen käyttöä. Maaleissa ei saa olla haitallisia aineita, jotta lapsesi eivät ime myrkkyjä ihon läpi. Lisäksi ostettaessa on otettava huomioon, että auto on iso. Valitse siksi tilaa säästävä käsitrukki, jotta voit helposti kuljettaa sen autossa tai ottaa mukaasi lomalle. Tilaa säästävä malli on taitettava käsikärry.

kärry kuljetuskärrynä

Jos haluat siirtää vaunulla raskaita esineitä, kuten puutarhatyökaluja, juomia tai pieniä huonekaluja, enimmäispaino on ratkaiseva ostopäätöstä tehtäessä. Yksittäisten vaunumallien välillä on suuria eroja käsikärrymarkkinoilla, erityisesti mitä tulee hyötykuormaan. Puusta valmistettu käsikärry on vankan rakenteensa ansiosta yleensä kestävämpi kuin alumiinista valmistettu taitettava käsikärry. Lisäksi tällaisella "pakka-aasilla" on varmistettava, että siinä on isot renkaat, sillä mitä isommat renkaat ovat, sitä helpompi on kuljettaa ja liikkua kuoppaisilla teillä.

Käsitrukki, jossa on design-ilme

Käsivaunumarkkinoilla on tapahtunut paljon viime vuosina. Klassisten mallien lisäksi tarjolla on nyt myös laaja valikoima kirkkaita värejä, luovia malleja ja eri muotoja eri tarkoituksiin, kuten kuormien kuljettamiseen ja lasten kuljettamiseen. Lisäksi taitettava käsikärry on huipputrendi. Yksinkertaisuudensa ansiosta suojapeitteiset käsikärryt menestyivät erityisen hyvin, sillä ne tarjoavat optimaalisen suojan kuljetettavalle tavaralle.

Tärkeitä kysymyksiä käsikärryjen ostamisesta

Seuraavasta löydät tärkeitä käsikärryjen ostamiseen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Esitä nämä kysymykset itseltäsi eräänlaisena tarkistuslistana ennen ostamista ja rajaa valikoimaa mahdollisimman hyvin, jotta löydät tarpeisiisi sopivan auton.

Mikä auto on paras?

Tähän kysymykseen ei ole helppo vastata, koska paljon tärkeämpää on auton käyttötarkoitus. Käsikärryt voidaan karkeasti jakaa kahteen luokkaan. Toisaalta tarjolla on puinen käsikärry ja toisaalta kokoontaitettava käsikärry.

Johtopäätös: Kun ostat käsikärryä, sinun tulee ensin selvittää, käytetäänkö sillä varusteiden, pienten huonekalujen tai vastaavien kuljettamiseen vai käytetäänkö sillä lasten kuljettamiseen. Lisäksi materiaalilla on ratkaiseva rooli. Lakatusta puusta ja katosta valmistetut vaunut sopivat erityisen hyvin suojaamaan säältä. Klassisten, puunväristen mallien lisäksi valikoimasta löytyy nyt myös erilaisia ​​design-tuotteita kirkkaissa väreissä ja luovilla kuvioilla. Taitettava vaunu sopii erinomaisesti säilytykseen.