Riippumatot

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material
 1. 70,99 €
  UVP
  (0)
 2. 233,99 €
  UVP 399,00 €
  (0)
 3. 64,99 €
  UVP 74,00 €
  (0)
 4. 61,99 €
  UVP 84,00 €
  (0)
 5. 72,99 €
  UVP
  (0)
 6. 215,99 €
  UVP 299,00 €
  (0)

Rentoile riippumatossa

Nauti kesästä kevyesti keinuvassa riippumatossa, mukavassa riipputuolissa tai vapaasti heiluvassa riipputuolissa. Tiesitkö? Alun perin riippumatot valmistettiin punotusta kaaresta ja sisalista, nykyään käytetään erilaisia ​​kudottuja tekstiilejä ja muoveja useissa eri väreissä.

Verkkoriippumatto vs. kangasriippumatto

Perinteiset riippumatot on valmistettu yhteen kietoutuneista puuvillalangoista. Nämä ns verkkoriippumatot eivät vaadi solmuja, ovat erittäin vakaita, ilmaa läpäiseviä ja mukautuvat täydellisesti vartaloon. Kangasriippumatot sen sijaan on valmistettu kiinteistä tekstiileistä. Ne tarjoavat paremman makuumukavuuden ja paremman lämmöneristyksen. Tästä syystä tämä riippumattoversio on erityisen suosittu viileillä alueilla. Kangasriippumattoja on saatavana levitystangon kanssa tai ilman: Tämä pitää makuupinnan suorana ja tekee riippumatostasi täydellisen aurinkotuolin. Pohjimmiltaan korkealaatuiset riippumatot ovat valonkestäviä, pestäviä ja homeenkestäviä. Tilavat kaksinkertaiset riippumatot tarjoavat tilaa kahdelle ja kutsuvat sinut halaukseen. Riippumaton päällä oleva integroitu katto suojaa voimakkaalta auringonvalolta ja satunnaisilta sadepisaroilta.

Riippua riippumatot turvallisesti

Riippumatot ripustetaan yleensä kahdesta pisteestä. Voit kiinnittää ne esimerkiksi puihin, tallikattopalkkeihin tai erityisiin seinäkoukkuihin. Mutta vaikka puutarhassasi ei olisikaan sopivia puita, sinun ei tarvitse tulla toimeen ilman rentoa riippumattotunnelmaa ulkona. Saatavilla on käytännöllisiä telineitä, joihin riippumatto voidaan ripustaa: Valitse riippumattotelineistä, jotka on kiinnitetty maahan köydellä ja tapilla, tai valitse U-muotoinen lattiateline. Muuten: Ihanteellinen ripustuskorkeus on puolet kahden kiinnityspisteen välisestä etäisyydestä. Riippumaton tulee roikkua hieman, jotta voit rentoutua siinä mukavasti. Tämä koskee erityisesti malleja, joissa ei ole levityspalkkia.