Puutarhatuolit

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Puutarhatuolit rentoutumiseen ulkona

Mikä voisi olla mukavampaa kuin nauttia auringosta omassa puutarhassasi lämpimänä kesäpäivänä? Olipa kyseessä taitettava tuoli, korkea selkätuoli tai retkeilytuoli: puutarhatuolit kutsuvat sinut viipymään terassilla. Ne muodostavat täydelliset puitteet grillijuhlille ystävien kanssa tai rentouttavalle tunnille yksin suosikkikirjasi kanssa.

Erityyppiset puutarhatuolit

Puutarhatuoleja on saatavilla useista korkealaatuisista materiaaleista. Puusta valmistetut mallit vaikuttavat luonnollisilla väreillä ja herkällä syyllä. Tähän käytetään yleensä säänkestäviä puita, kuten tiikkiä, eukalyptusta tai tammea. Alumiiniset puutarhatuolit ovat myös erittäin suosittuja: ne ovat kevyitä, helppoja kuljettaa ja erittäin helppohoitoisia. Muoviset mallit ovat erityisen kestäviä: ne voivat pysyä terassilla läpi kesän - sade ja UV-säteily eivät voi vahingoittaa niitä. Polyrottinkista valmistetut puutarhatuolit ovat tällä hetkellä muodissa. Tämä on polyeteenistä valmistettu punottu muovi, joka muistuttaa ulkonäöltään ja tuntumalta luonnonrottinkista valmistettuja pajuhuonekaluja. Tarvitsetko useita puutarhatuoleja kerralla? Silloin sinulle suositellaan käytännöllisiä puutarhatuolisarjoja: Nämä sisältävät kaksi, neljä tai useampia samanlaisia ​​puutarhatuoleja ja luovat harmonisen tunnelman puutarhapöytään.

Kuinka löytää täydellinen puutarhatuoli

Jos sinulla on jo puutarhapöytä, sovita puutarhatuolien väri ja materiaali sen kanssa. Tuolien ja pöytien ei tarvitse olla yhtenäisiä. Epätavalliset yhdistelmät, kuten värikkäät muovituolit vanhan puupöydän kanssa, ovat myös houkuttelevia. Korkeaselkänojalliset tuolit säädettävällä selkänojalla ovat erityisen mukavia. Puutarhapöydän aterian jälkeen ne voidaan muuntaa mukaviksi lepotuoleiksi. Sopivat istuintyynyt ja puutarhakalustepehmusteet tekevät puutarhatuoleistasi kauniita katseenvangitsijaa.