Puutarhapöytä ja -tuolit

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Olutpöytä varmistavat baijerilaisen mukavuuden puutarhassa

Olutpöytä tarkoittaa seurusteluhetkiä runsaiden herkkujen ja tietysti hyvän olutlasillisen kera. Viihtyisät olutpöytäsarjat ovat jo pitkään jättäneet taakseen baijerilaisten oluttelttojen ja -oluttarhojen rajat ja niitä löytyy nyt kaikkialta Saksasta. Oluttelttasarjat ovat osoittaneet arvonsa varsinkin lisäkalusteina, jotka pystytetään vieraille puutarhaan tai juhlasaliin juhlissa. Myös telttailussa käytetään usein käytännöllisiä, helposti kasattavia puukalusteita.

Tämä on ominaista olutpöytä

Taitettavat puiset istuimet koostuvat yleensä leveästä olutpöydästä ja kahdesta hieman kapeasta olutpenkistä. Yksittäisten osien mitat on standardoitu niin, että olutpenkit ja olutpöydät voidaan pinota ilman ongelmia. Olutpenkkien mitat ovat noin 220 x 25 senttimetriä ja korkeus 47,5 senttimetriä. Niihin mahtuu neljästä viiteen henkilöä. Joskus voi nähdä myös selkänojallisia olutpenkkejä.

Oikea sisustus olutpöytään

Olupöytätasarjan ei tarvitse olla rustiikkia, paljaita penkkejä ja pöytiä. Muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla voit loihtia puutarhasarjastasi tyylikkäitä huonekaluja, jotka soveltuvat käytettäväksi vaikka häissä: Istuinmukavuuden lisäämiseksi ja ulkonäön kaunistamiseksi yksinkertaisesti peitä olutpenkit sopivilla päällisillä, jotka ovat usein tarjotaan käytännöllisissä sarjoissa. Valitse sopiva pöytäliina ja koristele olutpöydät kukkamaljakoilla ja kangaslautasliinoilla. Vieraasi ilahtuvat!

Oikea hoito olutpöytään

Koska puu ei ole säänkestävää, sinun tulee lakata istuinsarjasi penkit ja pöytä säännöllisesti. Kun oluttelttasarja ei ole käytössä, se kannattaa taittaa kokoon ja säilyttää kuivassa paikassa.