Puutarhapöydät

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Ihanteellinen puutarhapöytä parvekkeelle, terassille ja puutarhaan

Ulkoalueella kaunis ja käytännöllinen puutarhapöytä on korvaamaton! Olipa se sitten aamiaiseksi aamulla, iltapäivällä viihtyisälle kahvitunnille tai rennon päivälliselle, vain pöytä ja oikeat tuolit takaavat miellyttävän oleskelun. Jos etsit kaunista ja käytännöllistä puutarhapöytää parvekkeellesi, olet tullut oikeaan paikkaan verkkokaupassamme. Meiltä löytyy myös sopivat pöydät terassille ja puutarhaan. Varaa aikaa ja katsele ympärillesi valikoimassamme ja löydä pöytä, joka tekee puutarhastasi hyvinvoinnin keitaan!

Mitä hyvän puutarhapöydän pitäisi tarjota

Materiaali on erityisen tärkeä, jotta voit jättää pöydän ulos huoletta. Säänkestävät materiaalit, kuten alumiini, ovat erittäin sopivia. Alumiini on säänkestävää ja helppohoitoista – alumiinipöytä pysyy kauniina monta vuotta. Lisäksi tällainen pöytä on vakaa, mutta ei liian painava - jos haluat siirtää sitä silloin tällöin eri paikkaan, tämä on helposti mahdollista.

Puutarhapöydät kauniilla kuvioilla

Puutarhapöydän tulee olla käytännöllinen, mutta tietysti sen tulee myös näyttää hyvältä. Meillä on modernit alumiinista tai teräksestä valmistetut puutarhapöydät hopean, mustan, harmaan tai ruskean sävyinä. Pöytälevyt on valmistettu puun näköisistä paneeleista tai lasista. Alumiinista valmistetussa pöydässä pöytälevyä ei tarvitse piilottaa. Pärjäät turvallisesti ilman pöytäliinaa, puutarhapöytäsi on aina kaunis katseenvangitsija, joka on ihanteellinen seuraavaan grillijuhliin tai koko perheen yhteishenkeen. Korkeussäädettävät pöytäjalat varmistavat vakaan ja turvallisen jalustan. Verkkokaupastamme löydät myös oikeat tuolit, joiden kanssa pöydästäsi tulee täydellinen istumaryhmä.

Erityisen houkutteleva puutarhapöytä, jossa on mosaiikkipöytä. Metallirunko ja kivimosaiikki muodostavat harmonisen yhteyden. Meillä on muuten tämä tyylikäs puutarhapöytäversio myös parvekkeen pöytänä ripustettavaksi parvekkeen kaiteeseen. Pientä parveketta voi käyttää ihanasti!

Edut, kun ostat uuden puutarhapöytäsi myymälästämme

Tarjoamme puutarhakalusteita ja puutarhapöytiä korkealaatuisina ja modernisti muotoiltuina. Nopea toimitus varmistaa, että voit pian odottaa uutta ulkopöytää! Toimitamme Suomi sisällä ilman toimituskuluja!