Puutarhan penkit

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Puutarhapenkki: Viihtyisä paikkasi maaseudulla

Puutarhapenkki on täydellinen istumavaihtoehto ulkona: voit asettaa sen esimerkiksi terassille tai varjoisan puun alle ja nauttia rentouttavista hetkistä omassa paratiisissasi. Kuuntele lintujen sirkutusta ja hengitä kukkivien ruusupensaiden tuoksua! Vinkkimme: Yhdessä sopivan pöydän ja tuolien kanssa siitä tulee mukava oleskelutila ystäville ja perheelle, joka kutsuu sinut laajalle kahvijurulle tai sunnuntaibrunssille.

Suositut materiaalit puutarhapenkeille

Puiset penkit tekevät vaikutuksen luonnollisella ilmellään. Ne on valmistettu säänkestävästä puulajista, kuten teakista tai eukalyptuksesta, ja ne sulautuvat hyvin vihreiden keitaiden kanssa. Takorautaiset penkit, jotka ovat myös talvenpitäviä ja helppo puhdistaa, näyttävät erityisen leikkisiltä. Varsinkin aasialaisissa puutarhoissa käytetään luonnonbambusta tai rottinkista valmistettuja penkkejä, jotka luovat eksoottista tunnelmaa. Varoitus: Toisin kuin keinotekoisesta polyrottinkista valmistetut mallit, nämä puutarhapenkit eivät ole säänkestäviä! Muoviset puutarhapenkit ovat käytännöllisiä, edullisia ja pinottavia, mutta ne eivät ole yhtä kestäviä kuin laadukkaasta puusta tai valuraudasta valmistetut mallit.

Ihanteellinen paikka puutarhapenkille

Älä koskaan aseta puistonpenkkiäsi suoraan nurmikolle, sillä kosteus voi vahingoittaa penkin jalkoja. Asettele kivilaatat välttääksesi puun suoraa kosketusta maahan. Puutarhapenkkisi ei myöskään saa olla kantavien hedelmäpuiden alla, sillä putoavat hedelmät voivat aiheuttaa tahroja, joita on vaikea poistaa. Tärkeää: Jos asetat istuimen aurinkoiseen paikkaan, materiaali voi haalistua ajan myötä. Rautamallit kuumenevat, joten sinun tulee ehdottomasti käyttää pehmustettua istuintyynyä.