Baaripöydät

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Käytännölliset baaripöydät yritysjuhliin, vastaanottoihin ja juhliin – osta valtava valikoima netistä TecTakesta

Baaripöydät ovat täydellinen valinta, jos odotat suuren määrän vieraita. He voivat kokoontua baaripöytiin ja jutella rennossa ilmapiirissä. Voit myös tarjoilla juomia ja valmistaa pikkupurtavaa juhlapöydissä. Nyrkkisääntönä: Noin 100 hengelle tarvitset noin 20 baaripöytiä - jolloin pöytien lukumäärä riippuu käytettävissä olevasta tilasta.

Erityyppiset seisomapöydät

Baaripöytiä on saatavilla useista korkealaatuisista materiaaleista, kuten massiivipuusta, alumiinista ja muovista. Puusta valmistetut mallit näyttävät erityisen maalaismaisilta ja luonnollisilta, mutta niiden hoito on hieman monimutkaisempaa: Roiskeet nesteet tulee poistaa välittömästi, jotta materiaali ei turpoa. Käsittelemättömät puupinnat tulee käsitellä sopivalla öljyllä ennen ensimmäistä käyttökertaa. Alumiinista ja muovista valmistetut taittopöydät ovat erittäin kevyitä ja siksi niitä on helppo kuljettaa. Käytön jälkeen ne yksinkertaisesti pyyhitään kostealla liinalla ja säilytetään tilan säästämiseksi. Vinkkimme: Kun ostat korkealaatuisia baaripöytiä, varmista, että ne ovat kestäviä ja vakaita. Ne seisovat turvallisesti heilumatta ja selviävät pidempiä, riehakkaita juhlia vahingoittumattomina.

Koristele korkeat pöydät juhlia varten

Baaripöydät ovat erittäin suosittuja häissä: Ne voidaan pystyttää esimerkiksi kirkon tai maistraatin eteen, jotta voit maistella perheen ja ystävien kanssa heti häiden jälkeen. Paljaiden baaripöytien sisustamiseksi juhlatilaisuuden mukaisesti on saatavilla erikoispeitteitä, jotka vedetään pöytien päälle. Voit myös ommella tällaiset baaripöydän päälliset helposti itse metritavaroista. Halutessasi voit sitoa päälliset rusetilla yhteen pöydän jalassa ja laittaa kukka-asetelmia pöydille.

Osta seisomapöytiä seuraavaan juhlaasi verkossa nyt TecTake!