Aurinkotuolit

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material
 1. 155,99 €
  UVP 199,00 €
  (0)
 2. 87,99 €
  UVP 99,00 €
  (0)
 3. 191,99 €
  UVP 259,00 €
  (0)
 4. 107,99 €
  UVP 119,00 €
  (0)
 5. 156,99 €
  UVP 179,00 €
  (0)

Nauti kesästä – aurinkotuolissasi

Auringonpalvojat ovat aina tienneet: lämpimät säteet tekevät sinulle hyvää! Auringonvalo tehostaa D-vitamiinin aktivoitumista, lievittää ihosairauksia, kuten aknea, psoriaasia ja hermoihottumaa - ja yksinkertaisesti saa sinut hyvälle tuulelle! Riittävästi suojattu korkealla aurinkosuojakertoimella, aurinkolaseilla ja aurinkohattulla, joten on erittäin suositeltavaa nauttia rauhoittavasta auringonotosta silloin tällöin. Jotta mukavuutta ei unohdettaisi, löydät verkkokaupastamme laajan valikoiman mukavia aurinkotuoleja.

Mistä tunnistat hyvän aurinkotuolin

Laadukkaat rentoutumistuolit voidaan asettaa ja taittaa uudelleen vain muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa – haluathan loppujen lopuksi rentoutua etkä työskennellä! Puutarhatuolit on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten alumiinista, polyrottinkista, puusta ja tekstiileistä. Joissakin malleissa on käytännöllisiä lisävarusteita, kuten pyörät, käsinojat tai aurinkokatos. Jos pidät siitä erityisen mukavasta, voit valita rantatuolin, jossa on säädettävä selkäosa ja pehmeästi pehmustettu päällinen.

Mitä sinun tulee huomioida aurinkotuolia ostaessasi

Puutarhatuoli on räätälöitävä yksilöllisten tarpeidesi mukaan: Makuupinnan tulee olla noin kymmenen senttimetriä pituuttasi pidempi, jotta voit rentoutua ja levätä sillä. Leveys on myös ratkaiseva, sillä mitä leveämpi lepotuoli, sitä vakaampi se on. Suosittelemme malleja, joiden leveys on vähintään 65 senttimetriä. Jos sinulla on ongelmia polvissasi, kannattaa valita aurinkotuoli, jonka istuinkorkeus on vähintään 40 tai 50 senttimetriä, mikä helpottaa nousemista ylös kuin alemmilla malleilla. Kiinnitä huomiota myös aurinkotuolisi joustavuuteen, varsinkin jos olet erittäin painava tai haluat halata kumppanisi tai lasten kanssa lepotuolissa. Vinkkimme: kaksinkertaiset lepotuolit tarjoavat tarpeeksi tilaa kahdelle hengelle.