Puutarhakalusteet

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material
 1. 302,99 €
  UVP
  (0)
 2. 155,99 €
  UVP 199,00 €
  (0)
 3. 78,99 €
  UVP
  (0)
 4. 87,99 €
  UVP 99,00 €
  (0)
 5. 259,99 €
  UVP 399,00 €
  (0)

Kauneimmat puutarhakalusteet vihreään keidaasi

Modernit puutarhakalusteet tekevät terassistasi viihtyisän ulkoilmaolohuoneen: osat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten polyrottinki, puu tai alumiini, ja värikkään, ulkokäyttöön sopivan verhoilun ansiosta ne tarjoavat runsaasti istumamukavuutta, mutta myös vaikuttavat tyylikkäällä muotoilullaan. Verkkokaupastamme löydät esimerkiksi puutarhapenkit, puutarhatuolit, puupenkit, oluttelttasetit ja rantatuolit puutarhasi suunnitteluun. Tarjoamme sinulle myös viihtyisiä riippumattoja ja tyylikkäitä puutarhapaviljonkeja.

Kuinka löytää täydelliset puutarhakalusteet

Puutarhakalusteiden tulee olla kestäviä ja vakaita, ja ne on myös mukautettava muuttuviin sääolosuhteisiin, kuten sateeseen, tuuleen ja voimakkaaseen auringonpaisteeseen. Ennen kuin päätät uusista puutarhatuoleista tai -pöydistä, sinun tulee mitata tarkasti terassilla tai parvekkeella käytettävissä oleva tila. Tietysti myös oma makusi on tärkeässä roolissa: Pidätkö mieluummin jotain romanttista ja leikkisää vai modernia ja yksinkertaista? Haluatko uudet puutarhakalusteet täydentämään olemassa olevia huonekaluja? Vinkkimme: Kokoontaitettavat puutarhakalusteet ovat erityisen käytännöllisiä, sillä ne voidaan helposti pinota ja varastoida autotalliin tai kellariin talvella. Vaihtoehtoisesti voit peittää puutarhakalusteet isolla suojapeitteellä kylmänä vuodenaikana.

Puhdista puutarhakalusteet kunnolla

Hoittele puutarhakalusteitasi säännöllisesti, jotta puutarhatuolit, penkit ja vastaavat ovat paremmin suojassa ympäristön vaikutuksilta ja voit nauttia niistä pidempään. Karkea lika on parasta poistaa käsiharjalla, jonka jälkeen pinttyneet tahrat poistetaan pienellä määrällä saippuavettä. Voit myös yksinkertaisesti letkua kestävästä polyrottinkista valmistettuja lepotuoleja ja nojatuoleja puutarhaletkulla. Vinkkimme: Voit poistaa harmaan sameuden vaaleista puutarhakalusteista pienellä leivinjauheella. Auton kiillotusaine antaa muovimalleille uutta kiiltoa.