Puutarha ja DIY

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Mitä tee-se-itse- ja harrastuspuutarhurit todella tarvitsevat

Mikä voisi olla mukavampaa kuin rentoutua omassa puutarhassa töiden jälkeen? Luo oma henkilökohtainen paratiisi ja hemmottele itseäsi ansaitsemallasi rentoutumisella. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman laadukkaita ja mukavia puutarhakalusteita, kuten aurinkotuoleja, puutarhatuoleja, riippumatoja ja puutarhapenkkejä. Joten mikään ei estä rentoutua kahvijuoruja terassilla ja rentouttavaa auringonottoa maaseudulla.

Puutarha- ja istutustarvikkeet vihreää keidaasi varten

Harrastuspuutarhurit varokaa! Verkkokaupastamme löydät kaiken mitä tarvitset pienen turvakotisi suunnitteluun, esimerkiksi kasvihuoneet, kasviportaat, puutarhasillat, puutarhaletkut ja sivumarkiisit yksityisyyden suojana. Varmistaaksemme, että kasvisi kasvavat täydellisessä kunnossa ja kukkivat rehevästi, tarjoamme sinulle myös tyylikkäät ruusukaarit, laadukkaat pensasleikkurit ja orgaaniset kasvilannoitteet. Kesällä helposti rakennettava uima-allas muuttaa puutarhasi ulkouima-altaaksi – hauskaa, eikä vain lapsille!

Grillille

Rapea pihvi, herkulliset makkarat ja terveelliset kasvisvartaat: Grillattaessa jokainen saa sen, mistä eniten tykkää. Haluatko muuttaa puutarhastasi ylellisen ulkokeittiön? Grillimestarit löytävät laajan valikoiman kestäviä kattilagrillejä, savupiipun sytyttimiä, grillivälineitä ja savustusuunit. Tarjolla on myös käytännöllisiä tarvikkeita, kuten hampurilaispuristimet.

Kaikki työpajaasi varten

Täydellisesti varusteltu työpaja on jokaisen harrastajan unelma. Autamme sinua toteuttamaan tämän unelman ja tarjoamme sinulle esimerkiksi tallityöpenkit, puiset pukit, ruuvipuristimet, siirrettävät telineet, hyllyt ja työpöydät. Verkkokaupastamme löydät tietysti myös tarvittavat työkalut puristuspihdeistä ja sekoitustangoista hyvin varustettuun työkalulaukkuun. Käytännölliset apukoneet, kuten lakaisukoneet, reitittimet, paneelinostimet, hiomakoneet ja hydrauliset työpajanosturit helpottavat työtäsi.