Peruuttamisoikeus ja peruuttamislomake

Peruuttamisoikeus kuluttajille

Kuluttajilla on lakisääteinen peruuttamisoikeus. Kuluttaja on luonnollinen henkilö, joka tekee kaupan tarkoituksenaan ei-kaupallinen tai ei-ammattimainen toiminta.

 

Widerrufsbelehrung

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus neljäntoista päivän kuluessa ilman, että sinun tarvitsee ilmoittaa syytäsi. Peruuttamisaika päättyy neljäntoista päivän kuluttua siitä päivästä, jona sinä tai sinun puolestasi nimeämäsi kolmas osapuoli, joka ei ole kuljetusliike, on vastaanottanut viimeisen tavaran.

 

Käyttääksesi peruuttamisoikeuttasi, sinun tulee ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: (TecTake Sweden AB, Adelgatan 21,Malmö 211 22, Phone: , Fax: +497931 - 99192599, email: mail@tectake.fi)

 

selkeällä ilmoituksella päätöksestäsi peruuttaa sopimus. Voit käyttää alla olevaa peruuttamislomaketta, mutta tämä ei ole pakollista.

Noudattaaksesi peruuttamisaikaa, sinun on vain lähetettävä peruuttamisilmoituksesi ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen seuraukset

Jos peruutat tästä sopimuksesta, meidän on palautettava sinulle välittömästi kaikki sinulta saamamme maksut, mukaan lukien toimituskustannukset (mutta ei muita lisäkustannuksia, jos valitsit jonkin muun toimitustavan kuin meidän tarjoamamme halvimman tavan) viimeistään neljäntoista päivän kuluessa siitä päivästä, jona saimme peruuttamisilmoituksesi. Tähän hyvitykseen käytämme samaa maksutapaa, jota käytit alkuperäiseen tapahtumaan, ellei kanssasi ole nimenomaisesti sovittu toisin; sinulle ei aiheudu kustannuksia tästä hyvityksestä. Voimme pidättäytyä palauttamasta maksuja, kunnes olemme vastaanottaneet tavarat tai kunnes olet toimittanut todisteet siitä, että olet lähettänyt tavarat, kumpi tahansa tapahtuu aikaisemmin. 

 

Sinun on palautettava tavarat meille välittömästi tai viimeistään neljäntoista päivän kuluttua siitä päivästä, jona ilmoitat meille peruuttamisestasi. Tätä määräaikaa pidetään noudatettuna, kunhan olet lähettänyt tavarat neljäntoista päivän kuluessa. Kustannat suoraan tavaroiden palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

 

Sinun tulee kattaa ainoastaan mahdollinen tavaroiden arvon alentuminen, jos tämä johtuu sinusta tuotteen laadun, ominaisuuksien ja toiminnan tarkastelun jälkeen.

 

Peruuttamislomake

Jos haluat peruuttaa sopimuksen, täytä tämä lomake ja lähetä se takaisin.


To: TecTake Sweden AB, Adelgatan 21, Malmö 211 22, Fax: +497931 - 99192599, email: mail@tectake.fi


Minä/me () peruutan täten sopimuksen, jonka olen/me olen () tehnyt seuraavien tavaroiden / palvelun (*) ostamisesta.

_____________________________________________

_____________________________________________

_____________________________________________

 

Tilattu (*): _______________Vastaanotettu (*): ______________

 

Kuluttajan nimi(t):  __________________________________________

 

Kuluttajan osoite(t): __________________________________________

 

_____________________________
Kuluttajan allekirjoitus (vain paperikopion tapauksessa)

 

Päivämäärä:  __________________

______________
(*) Poista tarpeeton.