Koiran kuljetushäkit

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material
  1. 107,99 €
    UVP 119,00 €
    (0)
  2. 144,99 €
    UVP
    (0)

Koiralaatikko: turvaa tien päällä

Olipa sitten matkalla eläinlääkärille, koiranhoitajalle tai lähimpään koirapuistoon: jossain vaiheessa jokaisen nelijalkaisen ystävän on päästävä autoon. Jotkut eläimet ovat innokkaita matkustajia alusta alkaen, kun taas toiset ovat aluksi skeptisiä. Koska turvallisen kuljetuksen kannalta on tärkeää, että rakkaasi istuu tallissa olevaan koiranlaatikkoon. Vain näin koira voi olla hyvin suojattu ympäriinsä lentävien esineiden aiheuttamilta vammoilla hätäpysähdyksen tai jopa onnettomuuden sattuessa.

Näin totuttelet koirasi eläinkuljetuslaatikkoonsa

Ihannetapauksessa koirat tutustuvat kuljetuslaatikkoonsa pentuina. Monet kasvattajat tarjoavat siksi pikkuisille asunnon tai puutarhan pentuajelulle kootun koiranlaatikon, jota nuoret eläimet käyttävät innokkaasti leikkimiseen, temmellykseen ja nukkumaan. Näin he voivat tottua koirankuljetuslaatikkoon varhain ja hyväksyä sen luonnolliseksi osaksi aluettaan. Mutta vanhemmatkin eläimet voivat silti tottua koiran boxiin – kärsivällisyydellä ja suurella annoksella herkkuja.

Ihanteellinen koiralaatikko lemmikillesi

Koiran koko on ratkaiseva eläinkuljetuslaatikon valinnassa: Laatikon tulee olla tarpeeksi tilaa, jotta nelijalkainen ystäväsi voi makaamaan mukavasti, venytellä ja istua pystyasennossa. Kuljetuslaatikko ei kuitenkaan saa olla liian suuri, sillä muuten eläin saattaa sinkoutua turhaan ajon aikana. Laadukkaat koiranlaatikot on valmistettu kestävästä alumiinista. Jokaisen, joka matkustaa paljon eläimensä kanssa esimerkiksi turnauksiin tai näyttelyihin, kannattaa myös käyttää kokoontaitettavaa koiranlaatikkoa. Tämä voidaan varastoida tilan säästämiseksi käytön jälkeen, ja integroidun hyttysverkon ansiosta se suojaa jopa ärsyttäviä tuholaisia ​​vastaan.