Lastenrattaat

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material
  1. 33,99 €
    UVP 44,00 €
    (0)

Rattavaunut – liikkeellä lasten ja perheen kanssa

Kun lapsista ilmoitetaan, kaikki tulevat vanhemmat joutuvat jossain vaiheessa miettimään, mitkä rattaat heidän pitäisi valita. Malleja on useita, ja hintaerot ovat joskus merkittäviä. Siksi olemme koonneet sinulle pienen oppaan aiheesta.

Alustavat huomiot ennen lastenrattaiden ostamista

Lastenhuone on parasta järjestää raskauden aikana ja valita sopivat rattaat. Joten olet hyvin valmistautunut, kun pikku prinssi tai prinsessasi vihdoin saapuu - ja kuten hyvin tiedetään, tämä menee joskus suunniteltua nopeammin...

Oikeiden rattaiden valitsemiseksi sinun tulee kysyä itseltäsi etukäteen muutama kysymys: Millä pinnalla aiot käyttää sitä? Pienet muovipyörät sopivat tasaiselle asfalttimaalle, kun taas suuret kumipyörät mahdollistavat tasaisen ajon myös kuoppaisilla metsä- ja sorapoluilla. Jos aiot olla paljon ulkona vauvan kanssa, tarvitset ketterät rattaat, jotka voidaan helposti taittaa kokoon ja säilyttää tavaratilassa.

Jos asut korkeammassa kerroksessa ilman hissiä ja joudut siksi kantamaan rattaita usein, sinun kannattaa valita malli, jonka omapaino on pieni. Haluatko käyttää rattaita mahdollisimman pitkään vai vaihdatko vastasyntyneen rattaat myöhemmin vaunuihin? Aiotteko saada muita lapsia, jotka myös käyttävät rattaita myöhemmin? Ja tietysti: Kuinka paljon rahaa haluat käyttää unelmiesi rattaissa?

Tarkistuslistasi lastenrattaiden ostamista varten

Valitsetpa minkä mallin tahansa – sinun ei todellakaan tule tehdä ilman perusasioita: Laadukkaissa rattaissa on TÜV- tai GS-tiiviste "testatun turvallisuuden vuoksi". Se on vankka, vakaa ja seisontajarru toimii täydellisesti. Säädettävä työntökahva ja helposti kokoontaitettava runko helpottavat käsittelyä. Päällisen tulee olla säänkestävä, hengittävä ja helppo puhdistaa. Kangas ei saa missään tapauksessa haista epämiellyttävältä kemikaalilta.

Klassiset rattaat vai yhdistelmärattaat?

Klassisissa rattaissa on suuret, ilmatäytteiset kumirenkaat ja hyvä jousitus. Sitä voidaan käyttää syntymäpäivästä lähtien: integroitu vauvan kylpyamme tai pehmeä kantokuori voidaan irrottaa, jotta voit olla joustava, kun olet pikkuisen kanssa ulkona. Tämä vaunumalli sopii kaikille, jotka pitävät perinteisestä ulkonäöstä ilman paljon röyhelöä.

Toinen etu: klassiset lastenvaunut tarjoavat runsaasti säilytystilaa vaipoille ja pulloille tai ostoksille. Tätä mallia suositellaan kuitenkin vain enintään kahdentoista kuukauden ikäisille lapsille. Voit käyttää yhdistelmärattaita paljon pidempään: Tämä on klassinen rattaiden runko, jota voidaan muokata erilaisilla lisämoduuleilla. Tällaisissa 3-in-1-malleissa on yleensä lasten turvaistuin, kantokoppa ja urheiluväline.

Yhdistelmärattaissa yhdistyvät kaikki klassisten rattaiden ja rattaiden edut: Tämä tarkoittaa, että voit käyttää niitä poikasi tai tyttäresi syntymästä päiväkotiikään. Tämän edellytyksenä on tietysti vankka runko, jota voidaan ohjata optimaalisesti kääntyvän pyöräparin avulla. Tämä pitää sinut liikkuvana, vaikka jälkeläisesi kasvaa ja painaa ajan myötä.

Buginen, rattaat vai vauva lenkkeilijä?

Heti kun jälkeläisesi voi istua ja kävellä turvallisesti, voit vaihtaa pieneen, helposti ohjattavaan vaunuun. Tämä vanhemmille suunnattu rattaiden versio sopii erityisen hyvin lyhyille retkille tasaisella alustalla ja tarjoaa paljon mukavuutta. Saatavilla on esimerkiksi malleja, joissa on säädettävä selkänoja, pehmustettu istuin ja käytännöllinen aurinkokatos. Laadukkaat rattaat ovat erittäin kevyitä ja ne voidaan helposti taittaa ja avata - usein yhdellä kädellä. Ja: Monet lapset rakastavat sitä, että he voivat nousta vaunuun ja sieltä pois itsenäisesti.

Urheilurattaat ovat suhteellisen samanlaiset kuin rattaat: Tämä rattaiden malli voidaan myös taittaa kokoon pienellä vaivalla, mutta se on usein hieman raskaampi ja siksi vakaampi kuin rattaat. Voit siis helposti työntää urheilurattaita epätasaisella alustalla. Tällaista mallia suositellaan toiseksi rattaiksi klassisten rattaiden rinnalle, jos jälkeläinen voi jo istua turvallisesti, eikä enää halua makaamaan koko ajan.

Vauvan lenkkeilyrattaat ovat myös urheilurattaiden tyyppi ja sopivat ihanteellisesti urheilullisille vanhemmille: vakaan mutta joustavan rakenteensa ansiosta lenkkejä voidaan käyttää nopeisiin matkoihin luistellessa, lenkkeilyssä tai patikoinnissa. Hyvä jousitus varmistaa, että pikku kultasi istuu siinä mukavasti ja turvallisesti myös luontoretkillä, esimerkiksi epätasaisilla metsäpoluilla. Tätä kolmipyöräistä rattaiden mallia suositellaan vähintään vuoden ikäisille lapsille.

Lisälaitteet ja tarvikkeet vaunuillesi

Kun olet valinnut lastenrattaat, voit etsiä sopivia lisävarusteita. Esimerkiksi mukavalla lampaannahkaisella vuorauksella varustetut vaunut tai säkkipussi ovat käytännöllisiä ja pitävät vauvasi lämpimänä varsinkin talvella. Laadukas läpinäkyvästä muovista valmistettu sadesuoja kiinnitetään rattaisiin sateisella säällä, eikä se saa puhaltaa pois kovallakaan tuulella.

Tarvitset kesäksi aurinkovarjon tai markiisin suojaamaan jälkeläisiäsi voimakkaalta auringonvalolta. Ärsyttävät hyttyset tai ampiaiset voivat myös häiritä pahoin kesällä rattaissa ajoa – tässä auttaa sopiva hyönteisverkko. Jos sinulla on isompi lapsi, joka ei vielä pysty ajamaan pidempiä matkoja turvallisesti, rattaiden jalkalauta on hyvä idea: Tämä kiinnitetään takapyörien väliin, jotta äiti ja isä voivat ajaa väsyneitä pieniä seikkailijoita mukana.

Rattavaunujen tulee sopia elämääsi

Vaikka naiset ovat usein kiinnostuneita rattaiden suunnittelusta, miehet pitävät tekniset yksityiskohdat erityisen kiinnostavia. Molemmat ovat voimassa, mutta tärkeintä on, että valitset olosuhteisiin sopivan mallin. Koska maalla asuva ja usein epätasaisella alustalla kävelevä tarvitsee erilaiset rattaat kuin kaupunkilainen. Ja vaikka auton omistajien tulisi valita malli, joka mahtuu tavaratilaan, junamatkustajat tarvitsevat kevyet, ohjattavat rattaat. Periaatteessa, jos panostat laatuun, sinä ja jälkeläisesi nautit rattaista pitkään. Ja kuka tietää: Ehkä vauva numero kaksi julkaistaan ​​pian...?