TV-seinätelineet

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Lisää tilaa ja turvallisuutta olohuoneeseen TV-seinätelineellä

Isompi, terävämpi, parempi: Se on nykyaikaisten televisioiden motto. Laadukkaat litteät näytöt tarjoavat veitsenteräviä kuvia ja runsaasti mitoitetut näytön lävistäjät tekevät elokuvakokemuksesta täydellisen kotona. Mutta on ongelma: korkean teknologian laitteet vievät paljon tilaa. Jos televisio asetetaan TV-hyllylle, on olemassa vaara, että se kaatuu - esimerkiksi jos joku törmää siihen vahingossa. TV-seinäteline voi auttaa tässä. Sen avulla voit kiinnittää television turvallisesti seinään. Joitakin malleja voidaan jopa kallistaa, kääntää tai kallistaa, joten voit aina katsella TV-kuvaa mistä tahansa asennosta.

Kaikkien TV-seinätelineiden mitta: VESA

Oikea VESA-mitta on ratkaiseva television seinätelineen valinnassa. VESA tulee sanoista "Video Electronics Standards Association", organisaatio, joka on asettanut yhtenäiset standardit näyttöjen ja televisioiden asentamiselle seinille, kattoon ja pöytiin. Laitteesi mitoista ja painosta riippuen tämä standardi tarjoaa vähintään neljä kierrettä ruuveille. Ruuvien välistä etäisyyttä säätelee myös VESA-mitta. Tietoja litteän näytön (TFT) VESA-mitoista löytyy laitteen teknisistä tiedoista, esimerkiksi käyttöohjeesta.

Näin löydät oikean television seinätelineen televisiollesi

Ennen kuin tilaat LCD-seinätelinettäsi, mittaa laitteesi reikien etäisyys ja tarkista paino ja näytön lävistäjä. Näiden kolmen tiedon avulla löydät helposti televisiollesi sopivan seinätelineen. Koska jopa VESA-yhteensopimattomat televisiot voidaan kiinnittää standardoituun pidikkeeseen sovittimen avulla.