Työtuolit

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Johtotuoli: mukava ja ergonominen istuin toimistoon tai kotitoimistoon

Johtotuoli on ylellinen versio työtuolista: se on tilavampi, mukavampi ja päällystetty korkealaatuisella nahalla tai keinonahalla. Executive-tuolit ovat yleensä pehmeästi verhoiltuja, ja ne ovat ajattomia mustia tai ruskeita. Johdon toimistojen ja kokoustilojen lisäksi tämäntyyppisiä istuimia löytyy yhä useammin myös kotitoimistosta. Loppujen lopuksi ne, jotka voivat valita oman työtuolinsa, valitsevat todennäköisemmin erityisen mukavan mallin. Täällä tectakessa olemme koonneet sinulle houkuttelevan valikoiman erilaisia ​​johtajien tuoleja verkossa.

Mitä eroa on johtajan tuolilla ja työtuolilla?

Työtuoli on klassinen työtuoli. Nykyään se on enimmäkseen suunnattu ergonomiaan ja tarkoitettu pitkiin työpaikoilla istumiseen. On tärkeää, että työtuoli voidaan säätää yksilöllisesti koon ja työasennon mukaan.

Executive-tuoleissa yhdistyvät istumamukavuus, ergonomia ja edustava ilme. Samalla johtotuolit tarjoavat usein mahdollisuuden paitsi työskennellä tuolissa, myös rentoutua taukojen välissä. Tätä tarkoitusta varten monien johtajien tuolien selkänoja voidaan saattaa lähes vaakasuoraan asentoon. Työtuolissa on pääsääntöisesti aina käsinojat, jotka tarjoavat entistä enemmän mukavuutta sekä rentoutuessa että työskennellessä.

Materiaaleissakin johtajien tuolit eroavat yleensä merkittävästi perinteisistä toimistotuoleista, koska premium-työtuoleissa käytetään pääasiassa nahkaa tai keinonahkaa. Tämä tekee näistä tuoleista erittäin kestäviä. Klassinen johtajan tuoli on myös pidetty melko hienovaraisena mustana, ja siinä ei ole kirkkaita värejä, joita todennäköisemmin löytyy työtuolista.

Näin säädät johtajan tuolin kehosi mittojen mukaan

Pitkät päivät pöydän ääressä eivät ole vain osa jokapäiväistä työtä johtotehtävissä. Selkä-, hartia- ja niskakipujen estämiseksi kannattaa valita ergonomisesti muotoiltu johtajatuoli. Tämä voidaan säätää yksilöllisen pituutesi mukaan: Istuinkorkeus tulee valita niin, että reisi muodostaa hieman polvea kohti laskevan linjan. Istuinsyvyys on oikea, kun kolme tai neljä ristikkäin pidettyä sormea ​​mahtuu polvien selkänojan ja istuimen etureunan väliin. Säädä myös selkänoja eteenpäin kaartuvalla lordosis-tuella, niskatuki ja käsinojat niin, että ne vastaavat kehosi muotoa ja henkilökohtaisia ​​tarpeitasi.

Miten tunnistat laadukkaan johtajan tuolin

Laadukkaalle johtajan tuolille on ominaista se, että voit muuttaa istuma-asentoa ja siten keventää selkääsi. Päällysmateriaalin tulee olla kestävä ja helppo puhdistaa, jotta voit nauttia executive-tuolistasi pitkään. Istuintyynyn etureuna ei saa olla liian kova, jotta polven sisäpuolelle ei kohdistu painetta istuessa. Samalla pehmuste ei saa olla liian pehmeää. Lisävinkki: Kun valitset johtajan tuolia, ota huomioon myös työpöytäsi pöydän korkeus ja haluamasi istuma-asento. Huolella valitusta johtajien tuolivalikoimastamme saat laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan.

Muut laatukriteerit johtajien tuoleille

  • Jävä alusta liikkuvilla pyörillä: Hyville johtajien tuoleille on ominaista jalustat, joissa on viisi ns. "Castor-pyörää"; ovat liitteenä. Niitä voidaan liikuttaa kaikkiin suuntiin ja siten tarjota sinulle maksimaalinen liikkumisvapaus ilman, että sinun tarvitsee nousta tuolista. Koville lattioille on suositeltavaa käyttää pehmeitä pyöriä ja pehmeille lattioille kovia pyöriä. Pehmeät pyörät tunnistaa yleensä niiden kaksisävyisestä suunnittelusta.
  • Verhoilu: Paksu verhoilu ei yksin takaa riittävää istumamukavuutta. Tämä on erityisen totta, jos haluat viettää useita tunteja työpöytäsi ääressä. Koska mitä pehmeämpi istuin, sitä enemmän uppoat siihen ja sitä vähemmän muutat istuma-asentoa. Tämä voi johtaa selkäkipuun. Hyvä johtajatuoli on siksi mukava, mutta ei liian pehmeä. Vinkki: Jos olet hieman painavampi, kannattaa mieluummin käyttää kovempaa verhoiltua työtuolia. Varmista pehmustettaessa, että selkäosa on mahdollisimman ergonominen ja että sivuilla on tukevat korotukset.
  • Istuinkorkeus: On sanomattakin selvää, että hyvä johtajatuoli on korkeussäädettävä. Vain tällä tavalla voit säätää istuinkorkeuden yksilöllisesti kehosi koon ja pöydän korkeuden mukaan.
  • Selkänoja: Selkänojan optimaalisen keventämiseksi johtajan tuolin selkänojan tulee olla kaareva S-muotoon. Myös keinutusmekanismi on hyödyllinen, joka varmistaa, että selkääsi liikutetaan hieman työskennellessään eikä se pysy yhdessä asennossa. Tämä vapauttaa nikamavälilevyjäsi.
  • Niskatuki: Pääntuki varmistaa, että voit istua mukavasti, mutta myös erittäin pystyssä keskustelujen aikana.

Ostovinkkejä – vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Kuinka monta asetusta on?

Jos arvostat erittäin korkeaa mukavuuden tasoa, työtuolissasi tulisi tarjota mahdollisimman monia mukautusvaihtoehtoja.

Mikä johtajan tuoli sopii toimistooni?

Erittäin tehokas johtajan tuoli voi nopeasti tuntua liioitellulta pienessä toimistossa. Voit myös mukauttaa työtuolisi ilmeen sisustustyyliisi. Onhan tuolillasi myös edustava tehtävä.

Miten nojatuolia voidaan huoltaa?

Jos valitset johtajien tuolin, jossa on keinonahkapäällinen, valitse visuaalisesti viehättävä, mutta myös erittäin helppohoitoinen versio. Voit yksinkertaisesti pyyhkiä keinonahan kostealla liinalla.

Nahkainen tai kangastuoli?

Periaatteessa nahkaa tai keinonahkaa suositellaan. Materiaali ei vain näytä tyylikkäämmältä, vaan on myös kestävämpää.

Ovatko halvat johdon tuolitkin hyviä?

Se, tuleeko johtajan tuolista mukava ja ergonominen istuin toimistoon tai kotitoimistoon, ei ole hintakysymys. Pikemminkin yllä mainituilla ostokriteereillä on tärkeä rooli. Hyvä johtajatuoli on korkeussäädettävä, tarjoaa riittävän tuen selällesi ja siinä on niskatuki ja käsinojat. Tectakessa voit todeta itse, että optimaalisen istumamukavuuden ja hyvältä näyttävät executive-tuolit voivat olla myös edullisia.

Osta johtotuoli verkosta nyt edullisin hinnoin – tectakelta, postimyyntiyritykseltäsi, joka tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle kaikille tuotteille!