Toimistotuolit

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material
 1. 75,99 €
  UVP
  (0)
 2. 68,99 €
  UVP 89,00 €
  (0)
 3. 75,99 €
  UVP
  (0)
 4. 179,99 €
  UVP 199,00 €
  (0)

Työtuoli – mukava kumppanisi jokapäiväisessä työssä

Saksalainen keskimääräinen työntekijä viettää yli 200 päivää vuodessa toimistossa - enimmäkseen työtuolilla. Tilastojen mukaan istumme töissä keskimäärin lähes kolme tuntia päivässä. Korkean "istumissuorituskyvyn" ja epäterveellisen asennon vuoksi kehittyy usein kroonista lihasjännitystä, joka voi johtaa pysyvään selkäkipuun. Tectaken ergonomisella työtuolilla voit kuitenkin ryhtyä vastatoimiin ja parantaa istuma-asentoa työskennellessäsi. Selkäsi kiittää sinua.

Tämä erottaa korkealaatuisen työtuolin

Hyvä työtuoli voidaan säätää yksilöllisesti pituutesi ja työasennon mukaan. Nykyaikaisissa malleissa on tätä tarkoitusta varten ns. synkroninen mekanismi, jonka avulla istuinkulmaa ja selkänojaa voidaan säätää rinnakkain. Mitä tulee istumamukavuuteen, kannattaa etsiä toimistotuoleja, joiden selkänojat ulottuvat hartioihin asti. Sisäänpäin kaareva selkänoja tukee optimaalisesti lannealuettasi. Se, onko työtuolissasi käsinojat, on täysin sinun päätettävissäsi.

Olemme koonneet huolellisesti toimistotuolivalikoimamme ja tarjoamme sinulle valikoiman, jotta voit ostaa parhaan mahdollisen tuolin opiskeluusi tai toimistoosi verkosta.

Työtuoli ja ergonomia: Kuinka istua oikein

Istuessasi kääntyvällä tuolillasi, ota suositeltu, selkäystävällinen asento: Jalkasi ovat koukussa noin 90 astetta, reidet vaakasuorassa ja molemmat jalat koskettavat lattiaa. Kun nojaat sitä vasten, jalkojesi tulee työntyä vähintään kaksi sormea ​​istuimen etureunan ulkopuolelle, kun taas reisissäsi on vielä käden leveys tilaa pöydän reunaan.

Uutta työtuolia on parasta kokeilla heti työpöydän ääressä oston jälkeen: Istu sitten pystyssä tietokoneen edessä, silmäsi tulee olla vähintään 50 senttimetrin päässä näytöstä. Voitko työskennellä mukavasti tällä tavalla? Sitten olet löytänyt uuden "kollegasi" toimistoon!

Tähän tulee kiinnittää huomiota ostaessasi työtuolia

 • Ergonomia menee suunnittelun edelle: Vaikka työpaikan ulkonäölläkin on merkitystä, sinun tulee ennen kaikkea pystyä istumaan mukavasti ja selkäystävällisesti työtuolillasi. Siksi on tärkeää, että tuoli on korkeussäädettävä ja siinä on kehon painon mukaan säädettävä keinutustoiminto.
 • Materiaali: Keinonahka on osoittanut olevansa toimistotuoleissa useiden vuosien ajan. Materiaalilla on monia etuja. Se on siis huomattavasti halvempi kuin aitoa nahkaa, mutta ei ole millään tavalla sitä huonompi ulkonäön suhteen. Samaan aikaan keinonahka on paljon helpompi puhdistaa. Jos sinulla on tapana hikoilla nopeasti työskennellessäsi työpöydän ääressä, on parasta valita verkkokankaasta selkänojallinen työtuoli. Tämä takaa erittäin hyvän ilmanvaihdon selässä.
 • Hinta ja suorituskyky: Täällä tectakessa hyödyt erinomaisesta hinta-laatusuhteesta ostaessasi uuden työtuolin.

 

 

 

 

Jakkara vai tuoli?

Jos tarvitset erityisen joustavan ja vähän tilaa vievän työtuolin, pyörällinen jakkara voi myös olla hyödyllinen. Käytännöllisissä kääntötuoleissa ei ole selkänojaa eikä käsinojia. Siitä huolimatta ne tarjoavat riittävän istumamukavuuden pystysuoraan istuma-asentoon. Korkeussäädettävän istuimen ansiosta jakkara voidaan mukauttaa täydellisesti pituutesi mukaan. Pyöriviä jakkaraa ei kuitenkaan suositella pitkittyneen istunnon ajaksi. Tässä kannattaa käyttää mallia, jossa on selkänoja tai käsinoja.

Usein kysyttyä työtuolista

Kuinka korkea työtuolin tulee olla?

Sinun pitäisi teoriassa kysyä tämä kysymys toisin. Ensinnäkin pöydän korkeus on tärkeä ergonomisen työasennon kannalta. Suositeltava alue on 66–75 senttimetriä. Koska klassinen työtuoli on korkeussäädettävä, tuolille ei ole kiinteää korkeussuositusta. Sinun tulee käyttää sitä jalkasi pituuteen. Suosittelemme tässä, jos säädät istuinkorkeutta niin, että tuolin pinta on suunnilleen polvikäyräsi korkeudella.

Miten voin vaihtaa rooleja työtuolilla?

Yleensä työtuolisi pyörät työnnetään tappien kanssa jalustassa oleviin aukkoihin. Voit yhtä helposti vetää rullat ulos vaihtaaksesi niitä. Jos sinulla on kysyttävää roolien vaihtamisesta, ota rohkeasti yhteyttä palveluumme.

Mikä työtuoli on paras?

Periaatteessa sinulle ei sovi kallein työtuoli, vaan tuoli, joka tukee selkääsi parhaiten istuvassa työskentelyssä ja mahdollistaa työskentelyn ergonomisessa asennossa. Suosittelemme aina korkeussäädettäviä työtuoleja istuinkorkeuden mukauttamiseksi pituutesi mukaan.

Mikä matto sopii työtuoleihin?

Jalustan pyörien ansiosta työtuolit sopivat pääasiassa tasaisille lattioille. Jos käytät kääntyvää tuolia kokolattiamatolla, on helpompi rullata lyhytpinoisilla lattiapäällysteillä. Lattiansuojamattoa voidaan suositella kokolattiamatolle tai herkille puulattioille.

Miksi työtuolissa täytyy olla viisi pyörää?

Nykyään viittä tai jopa kuutta pyörää käytetään pääasiassa toimistotuoleissa vakauden lisäämiseksi. Ensimmäisissä työtuoleissa oli kuitenkin vielä neljä pyörää, minkä vuoksi jalusta oli ristin muotoinen. Termi "jalkaristi" on säilynyt tästä tähän päivään asti, vaikka sidos ei ole enää ristin muotoinen.

Mihin painoon asti työtuolit sopivat?

Täältä saatavilla olevat tectake-työtuolit sopivat mallista riippuen 100-110 kiloa painaville ihmisille. Pyörivä jakkaramme kestää jopa 150 kilogramman kuorman.

Mikä työtuoli sopii minulle, jos istun työpöytäni ääressä pitkään?

Varsinkin erittäin pitkien työistuntojen aikana pöydän ääressä on tärkeä työtuoli, jossa on keinutusmekanismi, joka voidaan säätää kehon painosi mukaan. Voit siis nojata taaksepäin ja saada tukea välissä. Tämä lievittää nikamavälilevyä ja vähentää selkäkipujen riskiä. Jos haluat pitää lyhyitä taukoja töistä rentoutuaksesi, voit myös suositella johtotuolia. Monissa näistä malleista selkänoja voidaan säätää tasaiseksi, jotta voit melkein rentoutua makuulla.

Ovatko käsinojat ehdottoman välttämättömiä työtuolille?

Käsinojat tai käsinojat eivät ole välttämättömiä eivätkä ehdottoman välttämättömiä ergonomisessa istuma-asennossa. Käsinojat voivat kuitenkin helpottaa sinua työskennellessäsi tietokoneen ääressä pitkään, jos voit laskea käsivartesi siellä välissä.