Säilytyskaapit

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Toimisto- ja arkistokaapit lisää järjestystä työpaikalla

Arkistokaappia käytetään tärkeiden asiakirjojen ja työpapereiden turvalliseen säilyttämiseen. Kansiot on lajiteltu selkeästi ja sijoitettu yksilöllisesti korkeussäädettäville hyllyille. Voit valita tarpeidesi mukaan toimistokaapin, jossa on haluamasi määrä säilytyslokeroita, arkistokaapin täysin ulos vedettävillä laatikoilla tai säilytyslokeroiden ja laatikoiden yhdistelmän. Jos haluat tiedostojesi lisäksi säilyttää isompia tavaroita ja vaatteita siististi ja suojattuna, on lukittava toimistokaappi oikea valinta. Siinä on erikokoisia säilytyslokeroita ja vaatetanko.

Tectaken toimisto- ja arkistokaapit ovat helppoja koota, vakaat ja kestävät korkealaatuisen jauhemaalatun teräksen ansiosta. Vahvistettujen siipiovien melua vaimentavat kumipuskurit takaavat miellyttävän työilmapiirin. Haluamasi arkistokaappi on varustettu kahdella avaimella varustetulla sylinterilukolla. Tämä suojaa asiakirjojasi ja arvoesineitäsi luvattomilta henkilöiltä.

Valitse arkistokaappisi mustana tai harmaana ja luo siisti ja turvallinen työympäristö toimistoosi, kellariin tai työpajaan.