Pelituolit

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material
 1. 172,99 €
  UVP 229,00 €
  (0)
 2. 161,99 €
  UVP
  (0)
 3. 104,99 €
  UVP
  (0)
 4. 95,99 €
  UVP
  (0)
 5. 134,99 €
  UVP 189,00 €
  (0)
 6. 90,99 €
  UVP 139,00 €
  (0)
 7. 114,99 €
  UVP 144,00 €
  (0)

Pelituolit: halpoja ja laadukkaita tectakelta

Intohimoiset tietokonepelaajat ja eSports-mestarit ovat tienneet jo kauan: pitkiin ja rauhallisiin pelisessioihin tarvitset oikean pelitietokoneen, hyvän mekaanisen näppäimistön, ergonomisesti suunnitellun hiiren ja laadukkaat kuulokkeet. Mutta siinä ei vielä kaikki: mukava pelituoli on erityisen tärkeä. Loppujen lopuksi intohimoiset videopelaajat viettävät mielellään kahdeksan tuntia tai enemmän kerrallaan tietokoneensa edessä, kun fantastiset olennot hyökkäävät tai zombie-apokalypsi uhkaa. Mestaruuskilpailuissa ja muissa eSports-tapahtumissa leikitään joskus läpi koko viikonloppu... Siksi on sitäkin tärkeämpää, että pelituoli ei vain näytä hyvältä, vaan on myös korkeatasoista ergonomiaa ja mukavuutta.

Mikä on pelituoli?

Pelituolien tai pelituolien luokka, jollaisia ​​englanninkielisissä maissa pääasiassa kutsutaan, ei ole kovin vanha. Loppujen lopuksi monimutkaisia ​​tietokonepelejä tai verkkopelejä ei ole ollut olemassa niin pitkään. "Pelituoli" on kehittynyt klassisesta työtuolista tai johtajatuolista. Alkuaikoina pelaajat käyttivät pelaamiseen pääasiassa käytöstä poistettuja työtuoleja tai jopa olohuoneen tuoleja. Se oli myös ilmeistä, koska PC sijaitsi perinteisesti työhuoneessa tai toimistossa. Mutta PC-pelien suosion kasvaessa tietokone on siirtynyt työhuoneesta olohuoneeseen tai teinien huoneeseen, jossa tuolia käytettiin vain pelaamiseen.

Valmistajat vastasivat tähän tarpeeseen kehittämällä pelituolin erityisesti tätä tarkoitusta varten. Nykyään näitä erikoistuoleja tai nojatuoleja on saatavilla hyvin erilaisissa malleissa. Niille on yhteistä niiden korkea affiniteetti kilpa-ajoon. Pelituolit ovat yleensä kilpa-auton kuoriistuimen muotoisia, mutta toisin kuin alkuperäisessä, ne on varustettu myös käsinojilla ja pyörillä varustetulla alustalla.

Tästä tunnistat hyvän pelituolin

Laadukkaat pelituolit on valmistettu ensiluokkaisista, hyvin valmistetuista materiaaleista, kuten pehmeä pehmuste, erityinen tekstiilisisäke hikoilua vastaan ​​ja helposti puhdistettava kansi. Loppujen lopuksi käyttäjät viettävät monta tuntia tässä tuolissa. Siksi sen pitäisi olla hieman tukevampi ja pitkäikäinen. Lisäksi enimmäkseen naposteli, naposteli ja joi uhkapeliä pelatessa. Siksi tuolin pinnan tulee olla helppo puhdistaa.

Pelituolin vakaus on erityisen tärkeää, koska heiluva rakenne voi pilata pelikokemuksen. Ergonomisesti muotoiltu istuin ja selkänoja sekä käsinojat varmistavat mukavan istuma-asennon, joka mukautuu optimaalisesti pelaajan yksilöllisiin tarpeisiin. Lannenikamien ja pään alueen tuen ansiosta niskassa tai selässä ei ole jännitystä edes pidempien pelisessioiden aikana.

Lyhyesti sanottuna: Hyvät pelituolit tarjoavat erinomaisen istumamukavuuden, ja ne voidaan säätää pelaajan koon ja painon mukaan erityisillä asetusvaihtoehdoilla.

Tästä ei pitäisi puuttua: viehättävä muotoilu

Toinen tärkeä näkökohta on tietysti suunnittelu: Varsinkin ne, jotka ovat aktivoineet web-kameran tietokonepelejä pelatessaan, eivät halua herättää huomiota käytöstä poistuneella työtuolilla, vaan ansaita pisteitä pelitovereiden ja vastustajien kanssa tyylikkäällä tuolilla. Verkkokaupan pelituolit ovat siksi saatavilla monissa houkuttelevissa väreissä - klassisesta mustasta malleihin, joissa on värikkäät kilpajuomat. Toinen etu: Kestävien materiaalien ja laadukkaan työn ansiosta pelituolimme ovat erityisen kestäviä.

Pelituolin ostoneuvoja: Sinun tulee kiinnittää tähän huomiota

 • Selkätuki: Jos vietät paljon aikaa jalkapallopelien, MMPORG-pelien tai muiden pelien katsomiseen ruudulta, sinun on voitava nojata taaksepäin. Siksi on tärkeää, että pelituolissasi on vakaa selkänoja, joka on ihanteellisesti ergonomisesti kaareva S-muotoon. Se tukee optimaalisesti selkärankaa pelaamisen aikana.
 • Käynärnojat: Vaikka käsinojat eivät ole vakiona tavallisissa toimistotuoleissa, ne ovat välttämättömiä pelituoleissa. Klikkasitpa pelihiirellä tai ohjaat näppäimistöllä, jos voit laskea kätesi alas, se ei ole vain ergonomisempi, vaan sinulla on yleensä myös vakaa käsi. Tämä voi olla erityisen tärkeää, kun pelissä vaaditaan tarkkuutta.
 • Ergonominen muoto: Ergonomia on tietysti yksi tärkeimmistä tekijöistä ostettaessa. Mitä enemmän aikaa vietät tietokonepelien pelaamiseen, sitä enemmän sinun tulee kiinnittää huomiota ergonomiaan. Vaikka olisit nuorempi ja kärsiisit selkäkivuista vain vähäisessä määrin tai ei ollenkaan, ergonomisesti suunniteltu pelituoli, jossa on monia säätömahdollisuuksia, on erittäin tärkeä. Tällä tavalla voit välttää mahdolliset välilliset vahingot, jotka aiheutuvat pitkien pelaamista ja istumista.
 • Korkeudensäätö: Työtuoleja koskevat asiat koskevat myös pelituoleja: Korkeuden säätö on pakollinen. Vain tällä tavalla voit säätää istuinkorkeuden yksilöllisesti kehosi kokoon ja omaksua selkäystävällisen asennon pelatessasi.
 • Kallistusvaihtoehto: Vaikka pelaajat yleensä liikuttavat ylävartaloaan enemmän kuin toimistotyöntekijät, on tärkeää, että istuimen kallistusmekanismi voidaan säätää kehon painon mukaan. Tällä tavalla selkärankasi liikkuu aina hieman ja vapautat nikamavälilevyjä. Jos mietit, mikä se johtuu nuorestasi iästäsi, olet ollut onnekas. Selvennys: Nikamavälilevyt ovat hyytelömäistä rustomassaa nikamien välissä. Ne toimivat eräänlaisena "iskunvaimentimena" ja varmistavat, että selkäsi pysyy joustavana. Jos nikamavälilevyt ovat pahasti kuluneet väärän asennon vuoksi, tämä voi johtaa valtaviin selkäkipuihin. Ergonomisen pelituolin avulla voit varmistaa terveellisemmän asennon ainakin pelaaessasi.

 

5 hyvää syytä ostaa halpoja tectaken pelituoleja

 1. Parhaat asiakasarviot: Pelituolimme saavat erittäin hyviä arvioita asiakkailtamme. Kaikki arviot kerätään riippumattoman palveluntarjoajan Trusted Shopsin kautta, ja ne ovat aitoja ja ajan tasalla.
 2. Erinomainen materiaali- ja käsittelylaatu: Pelituoleissamme käytetään vain valittuja materiaaleja, jotka täyttävät korkeat laatustandardimme. Arvostamme myös erittäin hyvää ammattitaitoa, jotta ostat tallin lisäksi myös kestävän pelituolin.
 3. Korkea ergonomia: Valikoimamme sisältää vain ergonomisesti suunniteltuja tuoleja pelaajille. Joten pelaat mukavasti, mukavasti ja selkäystävällisesti.
 4. Edullinen hinta: Älykkään laskelman ja suurten ostomäärien ansiosta voimme tarjota sinulle pelituoleja kohtuulliseen hintaan. Sinun ei tarvitse tulla ilman laatua.
 5. Suuri kestävyys: Pelituoleillemme on ominaista pitkä käyttöikä.

 

Osta laadukkaita ja edullisia pelituoleja verkosta ja ilmaisella toimituksella tectakelta nyt. Täydellisiin pelisessioihin ystävien ja muiden pelaajien kanssa kaikkialta maailmasta!