Ruokailutuolit

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material
 1. 158,99 €
  UVP 199,00 €
  (0)
 2. 167,99 €
  UVP 199,00 €
  (0)
 3. 99,99 €
  UVP 119,00 €
  (0)
 4. 134,99 €
  UVP 149,00 €
  (0)
 5. 123,99 €
  UVP 149,00 €
  (0)

Ruokailuhuoneen tuolit sosiaalisiin kokoontumisiin

Mikä voisi olla mukavampaa kuin istua pöydän ympärillä perheen tai ystävien kanssa, syödä yhdessä ja keskustella kaikesta ja kaikesta? Jotta sinä ja vieraasi viihtyisivät todella hyvin, kannattaa valita laadukkaat keittiön tuolit. Erityisen käytännöllisiä ovat tuolisarjat, jotka sisältävät useita ruokasalin tuoleja ja varmistavat yhtenäisen ilmeen keittiössä tai ruokasalissa.

Eri versiot ruokasalin tuoleista

Ruokapöydän tuolit koostuvat yleensä tukevasta puu- tai metallirungosta. Pehmustetuissa tuoleissa on myös pehmeä verhoilu, joka on päällystetty värillisellä tekstiileillä tai nahalla. Lisäksi saatavilla on kudotusta rottinkista tai helppohoitoisesta muovista valmistettuja keittiötuoleja. Käsinojat tai erittäin korkea selkänoja tekevät ruokasalin tuoleista erityisen mukavia. Tunnettu? Uloke tuoli on tuoli ilman selkäjalkoja, johon voit nojata mukavasti ruokailun jälkeen.

Oikeat tuolit ruokapöytääsi

Nahkatuolit sopivat erityisen hyvin modernien ruokapöytiin, joissa on ilmavat lasitasot, kun taas värikkäät muoviset keittiötuolit sopivat täydellisesti yksinkertaisiin puupöytiin. Maalaistyylistä maalaistaloa pitävät voivat ryhmitellä pöydän ympärille luonnonrottinkista tai massiivipuusta valmistettuja ruokatuoleja. Muista: Jokaisella ruokapöytäsi ääressä istuvalla ihmisellä tulee olla 60 senttimetriä leveä ja 60 senttimetriä syvä marginaali. Ihanteellinen istuinkorkeus on 45 senttimetriä, minkä tahansa käsinojien tulee mahtua pöydän alle.

Vinkkimme: Jos olet epävarma ruokapöydän tuolin valinnasta, valitse korkeussäädettävä malli. Tämä on helposti säädettävissä pöytäsi korkeuden mukaan. Odottamattomille vierailijoille tai suurille ryhmille kannattaa hankkia lisää taittotuoleja varastossa.