Kattilat ja pannut

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Kattilat ja pannut amatöörikokeille ja ammattilaisille

Et voi tehdä mitään keittiössä ilman kattiloita ja pannuja. Jokaisen kokin perusvarusteluun tulee kuulua kaksi pientä kattilaa, joiden halkaisija on noin 16 senttimetriä, ja kaksi suurta kattilaa, joiden halkaisija on noin 20 senttimetriä. Pienempiin pannuihin kannattaa valita malli, jossa on kahva kastikkeille ja hieman korkeampi astia vihanneksille ja muille lisukkeille. Suuret kattilat sopivat erityisen hyvin perunoiden, pastan ja lihan valmistukseen. Jos haluat kokata useille ihmisille, voit lisätä tähän keittoastiasettiin toisen 5 litran keittopannun.

Tästä tunnistat korkealaatuiset keittoastiat

Laadukkaat keittoastiat on valmistettu mauttomista, värinpitävistä, happoa kestävistä ja rikkoutumattomista materiaaleista, kuten keramiikasta, ruostumattomasta teräksestä tai valetusta alumiinista. Ne eivät vapauta ruokaan haitallisia aineita, eivätkä ne sisällä teräviä osia, hienoja halkeamia ja koloja. Laadukkaat ruukut ovat hyvin tehtyjä ja kestäviä, joten pienet osat eivät irtoa intensiivisessäkään käytössä. Helposti puhdistettavat, astianpesukoneen kestävät kattilat ovat käytännöllisiä. Mutta myös muotoilulla on merkitystä: Ergonomisesti muotoillut kahvat mahdollistavat turvallisen ja väsymättömän käsittelyn. Kun valitset uutta astiastoasi, ota huomioon myös liesi. Koska kaikki kattilat eivät sovellu yhtä hyvin sähköliesille, keraamisille liesille, kaasuliesille ja induktioliedelle.

Vinkkejä pannujen ostamiseen

Jokainen kotitalous tarvitsee vähintään yhden pannun. Valurauta- tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut mallit sopivat täydellisesti sipulien tai lihan paistamiseen, kun taas tarttumattomat pannut helpottavat munakkaiden ja pannukakkujen valmistamista. Ihannetapauksessa sinulla on kuitenkin vähintään kaksi pannua: iso paistinpannu, jossa on korkea reuna ja kansi, muhennoksille ja pieni pannu välipaloille, kuten paistetuille kananmunille.