Kotitalous

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material
 1. 534,99 €
  UVP 699,00 €
  (0)
 2. 317,99 €
  UVP 339,00 €
  (0)
 3. 328,99 €
  UVP 359,00 €
  (0)
 4. 229,99 €
  UVP 349,00 €
  (0)
 5. 172,99 €
  UVP 229,00 €
  (0)
 6. 147,99 €
  UVP
  (0)

Luo viihtyisä koti – asumistrendeillämme

Viihtyisästi kalustettu koti on pakopaikkamme rentoutumiseen ja hyvään oloon. Täällä sammuu pitkän työpäivän jälkeen ja vietämme laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa. Verkkokaupastamme löydät kaiken mitä tarvitset kotisi suunnitteluun - huonekaluista ja valaisimista kodintekstiileihin ja sisustukseen. Neuvomme mielellämme ostoksestasi.

Oikeiden huonekalujen löytäminen

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman korkealaatuisia huonekaluja makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja kotitoimistoosi. Ennen kuin tilaat suosikkisi kotiin, sinun tulee mitata käytettävissä oleva tila huolellisesti. Sisustussuunnittelua suunnitellessa voi olla järkevää tehdä pohjapiirrokset vastaavasta huoneesta - olipa se klassikko paperilla tai digitaalinen tietokoneella. Mieti myös, kumpaa tyyliä pidät: Vaaleat huonekalut näyttävät modernilta ja kutsuvalta, tummemmat mallit näyttävät perinteisiltä ja tyylikkäiltä. Valittavanasi on erilaisia ​​suosittuja sisustustyylejä, kuten maalaismainen maalaistyyli, kodikas lounge-tyyli ja nostalginen retrotyyli.

Lisää valoa! Kotisi loistaa kuin uusi

Valaistus on ratkaiseva huoneen hyvänolon luonteen kannalta. Valonlähde toimii joko pehmeänä taustavalona, ​​valokorosteena tai toimivana työvalaistuksena. Halutun tuloksen mukaan tarvitset yhdistelmän erilaisia ​​valonlähteitä ja lamppuja: kattovalaisimet valaisevat koko huoneen, kun taas LED-nauhat ja seinävalaisimet näytöillä tuovat miellyttävää epäsuoraa valoa. Vinkkimme: Liiketunnistimilla varustetut aurinkoseinävalaisimet ovat osoittautuneet hyväksi käytävällä, porraskäytävässä ja ulko-oven edessä.