Kiillotussienet

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Kiillotussieni – ja auto loistaa kuin uusi

Jos haluat palauttaa autosi korkeakiiltoiseksi, voit tehdä sen vain, jos sinulla on oikeat lisävarusteet käsillä. Parhaat tulokset kiillotettaessa, vahattaessa tai maalipinnan pienten epätasaisuuksien poistamisessa saavutetaan kiillotuskoneilla. Kiillotussieni työnnetään koneeseen tukityynyn avulla ja se koskettaa rungon pintaa. Täältä löydät laadukkaat kiillotussienet tektake-valikoimasta.

Kiillotussienet hologrammittomaan kiillotukseen

Hologrammit ovat kiillotusaineiden ärsyttävä sivuvaikutus. Ne johtuvat kiillotustyynyjen tai likaisten kuitukankaiden erittäin hankaavasta vaikutuksesta. Tämän seurauksena maalipintaan muodostuu syvempiä viivoja, jotka eivät ole houkuttelevia suorassa auringonvalossa. Oikein käytetyllä tectake-sarjan kiillotussienellä sinun ei tarvitse huolehtia hologrammeista. Tulos on tasainen ja tasainen.

Kiillotussienet hologrammittomaan kiillotukseen

Kiillotussienet valmistetaan sileällä tai vohveloidulla kosketuspinnalla. Työtulos on mahdollista molemmissa tapauksissa erittäin hyvälaatuisena. Sileisiin malleihin verrattuna ruudullisille pinnoille on ominaista parempi kiillotusaineen imeytyminen. Lisäetu: roiskeista johtuva materiaalihävikki vähenee. Tämä säästää paljon kiillotusta pitkällä aikavälillä. Voit ostaa sileitä ja vohvelettuja kiillotussieniä täältä tectakesta yhdessä yhteensopivan kiillotustyynyn kanssa.

Kiillotussienet ensimmäistä kertaa varten

Jo ennen kiillotussienen käyttöä, on suositeltavaa työstää auton runko kiillotustyynyllä. Tämä ensimmäinen vaihe voidaan ymmärtää valmisteluksi. Jossain määrin turkki on vastuussa karkeista asioista. Sienet hoitavat sitten hienon työn virheettömän korkeakiiltoisen kiillotuksen muodossa.

Sarja kiillotussieniä

Samankaltaisten kiillotukseen tarkoitettujen sienien lisäksi tectake-sarjaan kuuluu myös 14–29-osaisia ​​kiillotussarjoja. Tämä sisältää erikokoisia sieniä, kuoria ja mikrokuituliinoja. Muuten: Auton lisäksi voit käyttää myös kotitaloudessa olevia sieniä, nahkoja ja liinoja. Ne ovat ensimmäinen valinta herkkien puuhuonekalujen, peilien tai muiden sileiden pintojen palauttamiseen muotoonsa.