Epäkeskot kiillotuskoneet

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material
  1. 102,99 €
    UVP 139,00 €
    (0)
  2. 95,99 €
    UVP 159,00 €
    (0)

Orbital-kiillotuskoneet: Työkalusi ammattimaiseen maalaukseen

Kätevät epäkeskiset kiillotuskoneet toimivat pienillä nopeuksilla, tuottavat tuskin lämpöä ja ovat myös erittäin hiljaisia. Erikoisominaisuus: Levy, jolla tyyny sijaitsee, ei pyöri, vaan liikkuu elliptisesti. Epäkeskokiillotuskonetta on värähtelytoiminnon ansiosta helppo käsitellä, joten aloittelijatkin voivat saavuttaa sillä hyviä tuloksia. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi automaalin kiillotukseen.

Kiillotus epäkeskisellä kiillotuskoneella: Näin se toimii

Levitä pieni määrä kiillotusainetta halutulle alueelle. Aseta levy auton metallilevylle, pidä laitetta pystyasennossa ja vasta sen jälkeen kytke päälle - näin vältyt roiskeilta. Valitse alhainen nopeus ja levitä kiillotusaine ilman painetta pintaan. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kiillota hitaasti ja ristipistolla: tyyny peittää aiemmin kiillotetun alueen noin 50 prosenttia. Nyt voit hitaasti lisätä painetta ja nopeutta. Varmista kuitenkin, että epäkeskokiillotuskoneesi levy ei kallistu. Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi vähennä painetta ja nopeutta uudelleen. Kun levy on pysähtynyt kokonaan, poista kone alustalta. Hiero sitten kiillotettua aluetta kankaalla.

Epäkeskiset kiillotuskoneet käytännöllisessä sarjassa

Verkkokaupastamme löydät tehokkaita eksentrinen kiillotuskoneita laajoilla lisävarusteilla, kuten useilla kiillotussienillä, pyörivillä kiekoilla, mikrokuituliinoilla ja pehmeällä kiillotusturkiksella. Laitteemme sopivat erilaisiin tehtäviin, kuten naarmujen poistoon, kiillotukseen, vahaukseen ja korkeakiiltotiivistykseen. Kun työ on tehty, epäkeskokiillotuskone katoaa mukana toimitetusta kotelosta.