Kiillotustarvikkeet

Sort by
Hinta
Kategoriat
Väri
Material

Kiillotuskoneet ja kiillotustarvikkeet tuottavat loistavia tuloksia

Jos haluat saada autosi maalipinnan ammattimaisesti takaisin korkeakiiltoiseksi, tarvitset kiillotuskoneen ja vastaavat kiillotuslaitteet. Kiillotuskone on sähkökäyttöinen kone, johon on asennettu pyörivät kiillotuskiekot. Kiillotussarjan varusteisiin kuuluu yleensä kovahuovasta valmistettu palopyörä ja pehmeämpi kiillotuspyörä. Jälkimmäinen toimii kiillotusvahan levittämisessä pyörimisen aikana. Lopputuloksena pinnasta tulee jälleen peilimäinen ja kiiltävä. Lisäksi käsittely kiillotuskoneella suojaa metallia ruosteen aiheuttamilta vaurioilta. Tee-se-itse-käyttöön tarkoitetuissa pyörivissä kiillotuskoneissa käytetään yleensä joustavia värähteleviä kiekkoja tai hihnoja. Vaihtoehtoisesti poraan on saatavana kiillotustarvikkeita ja adaptereita.

Täydellinen aloittelijoille: eksentrinen kiillotuskone

Epäkeskisissä kiillotuskoneissa ei ole pakkokäyttöä. Vain levy, johon tyyny on kiinnitetty, liikkuu. Tämän ansiosta epäkeskokiillotuskonetta on erityisen mukava pitää, ja aloittelijan on helppo oppia kiillotustekniikka.

Kiillotus on tehty helpoksi

Levitä pieni määrä kiillotusainetta käsiteltävälle pinnalle ja valitse sopiva nopeus kiillotuskoneellesi – alhainen nopeus riittää yleensä aluksi. Roiskeiden välttämiseksi levitä kone aina ensin metalliin ja käynnistä se vasta sitten. Levitä kiillotusaine alussa varovasti ja ilman painetta pitäen kiillotuskonetta aina suorassa. Työ tehdään ns. ristipistolla: Pehmusteen tulee aina peittää noin puolet aiemmin kiillotetusta pinnasta. Lisää sitten hitaasti painetta ja nopeutta kiillottaaksesi kiillotusaineen optimaalisesti metalliin. Kiillotusprosessin loppua kohti paine ja nopeus laskevat jälleen. Viimeinen vinkki: Älä poista kiillotuskonetta metallista ennen kuin se on pysähtynyt kokonaan. Löydät valikoiman sopivia kiillotustarvikkeita verkkokaupastamme. Jos sinulla on kysyttävää, autamme sinua mielellämme.